脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
最近植了髮,到時比大家睇下成果

美絲?

20中

美絲?

前面問題唔太大 小小m
我最近開始茶藥同換左洗頭水 希望有好轉(茶藥係咪都有狂脫期?)
聽講食藥功效大好多 但好似話有6成機會會性無能
所以唔敢試..

最後想問下 用髮粉姐一姐個頭
會唔會又塞住頭髮生長?

同問髮粉

容唔容易睇得出?易唔易甩?同埋最緊要會唔會影響到毛孔?

美絲?

美絲?

其實我追曬post 都想問好耐
大家不斷諗都唔諗都食藥 真係唔怕副作用咩 陽痿wo

副作用好似唔係陽痿喎
係性欲減低 or 射精減少
同埋邊有6成咁多
有就FDA都唔會認可佢啦

射精減少 係咪本身可以一日3 4次
變最多一日一次
巴打食左有冇咩問題?

食左兩年
初期有陣時會蛋痛
而家無事
但脫髮都好似無甩少到
利申剩係m額

食左八個月,唔覺有副作用
性慾一樣勁,皮膚好左,頭髮照甩
反而5%有副作用,黑眼圈同頭痛
如果propecia有用,外國就唔會咁多人轉食avodart,不如擔心食左無效好過
想問下有冇邊間生髮既公司係值得幫襯
上網睇過史xx 哈x dr xxxxxx 有冇巴打試過 邊間好D
上網睇過史xx 哈x dr xxxxxx 有冇巴打試過 邊間好D

如果係遺傳就唔洗去 但係其他原因脫髮都可以試一試
真心一問 如果睇完皮膚科佢話我係精神壓力而唔係雄禿可以點處理

如果係遺傳就唔洗去 但係其他原因脫髮都可以試一試

Check遺傳係咪去皮膚科醫生?
真心一問 如果睇完皮膚科佢話我係精神壓力而唔係雄禿可以點處理

搵減壓方法/轉工

搵減壓方法/轉工

同埋佢開咗隻finasteride比我 我驚一食就要食成世

搵減壓方法/轉工

同埋佢開咗隻finasteride比我 我驚一食就要食成世

話你唔係雄禿但又比雄禿藥比你?
你點脫先,有無圖睇下

我都想問 各位巴打睇醫生 係係邊睇?
洗完頭照鏡發覺D頭髮好稀疏,好少頭髮咁見到晒頭肉嚇親 但吹乾左又好似冇咩野,到底係咪要睇醫生
好想搵皮膚科醫生睇
有冇巴打有建議? 真係唔係好識
同埋用髮粉真係唔會阻塞頭髮生長?
求解答
有冇人想係森髮買finax,想夾
有興趣加https://t.me/momochit
有冇人想係森髮買finax,想夾
有興趣加https://t.me/momochit

450 只係三個月用量ja wo 有必要夾
前面問題唔太大 小小m
我最近開始茶藥同換左洗頭水 希望有好轉(茶藥係咪都有狂脫期?)
聽講食藥功效大好多 但好似話有6成機會會性無能
所以唔敢試..

最後想問下 用髮粉姐一姐個頭
會唔會又塞住頭髮生長?

同問髮粉

容唔容易睇得出?易唔易甩?同埋最緊要會唔會影響到毛孔?

睇唔出啦緊係 近睇會覺
但當然視牌子而定啦

美絲?

2000幾 我又想聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞