脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
開始食左一日,好似冇咁硬同埋射精稀左,有冇巴打同我一樣? 定係我自己心理問題咋
開始食左一日,好似冇咁硬同埋射精稀左,有冇巴打同我一樣? 定係我自己心理問題咋

一日冇咁快呀??

可能係我心理影響,成日認住認住

頭髮變啡
甩出來d頭髮越來越幼
老豆無脫髮
我先20歲
係咪真係雄禿

三個月前開始甩 三個月內額角退後左1cm

咁撚密

agger
知唔知印保1mg邊度有賣 幾錢度? 感激感激!
另外有無人一齊買kirkland 5% foam? 有無amazon / ebay商家推介??
希望此po巴打頭髮急急生!
知唔知印保1mg邊度有賣 幾錢度? 感激感激!
另外有無人一齊買kirkland 5% foam? 有無amazon / ebay商家推介??
希望此po巴打頭髮急急生!

森髮有兩間廠既印保 finax同finpecia
100日裝賣420

十年巴講個款保絲卡副廠5mg 380 100粒應該最平 但要自己斬 有無巴打用開?
長期戰爭真係要搵個平啲既黎用

頭髮變啡
甩出來d頭髮越來越幼
老豆無脫髮
我先20歲
係咪真係雄禿

三個月前開始甩 三個月內額角退後左1cm

咁撚密

agger

我額角退後得好嚴重
d陰dum落來係穿窿遮唔曬個額頭

搽藥啦

絕對係心理問題
想問十年爸打,用ketoconazole shampoos 有無證據有幫助,想試下
利申食同搽都有用緊

清潔方面做得好

巴打剩係食藥? 請問有冇搽埋藥

淨食藥預防雄禿
搽反而搽生鬚

淨食藥頭頂都生到頭髮?

生到

想問 如果食+搽到一定程度後
停mino 只食藥 會唔會一樣反彈?

只係揸藥都ok,用d去dht 洗頭水(唔洗好貴),飲食小心d,半年有好轉

懷疑之前頭油太多,但都生唔到中學果時咁濃密

冇洗頭水去到 dht

淨食藥預防雄禿
搽反而搽生鬚

淨食藥頭頂都生到頭髮?

生到

想問 如果食+搽到一定程度後
停mino 只食藥 會唔會一樣反彈?

只係揸藥都ok,用d去dht 洗頭水(唔洗好貴),飲食小心d,半年有好轉

懷疑之前頭油太多,但都生唔到中學果時咁濃密

冇洗頭水去到 dht

有就唔洗食藥啦

絕對係心理問題

多謝十年巴打,堅持食緊,性方面冇咩問題了,但開始有關節痛
冇啦啦呢幾日洗頭甩左好多頭髮
但甩親大部分都係粗
但都有甩d好幼既頭髮

有咩方法攪攪佢

利申:19歲 老豆有甩頭髮
有無巴打有「爆倉」副作用?
就黎食完物2盒保康絲
而家臉出面開始爆倉
唔似係阻塞毛孔既暗倉,似深層爆出黎個的
想問下食fin有冇一種副作用係生暗倉,有啲位好耐都唔退想知關唔關事...

巴打都係爆倉?
食左幾耐?
有無巴打有「爆倉」副作用?
就黎食完物2盒保康絲
而家臉出面開始爆倉
唔似係阻塞毛孔既暗倉,似深層爆出黎個的

唔知係關夜訓事 定係食藥事
我食左半年 d倉生多左
有冇巴打食開保康絲
我係私家診所佢同我配要420一個月
好似貴好多
有冇巴打知有咩其他方法買到?

係元朗買左呢隻 $148 30粒 有冇得再平

已經好平 仲想點

已經好平 仲想點

之前睇到巴打你話$180 都係30粒? 係既話我自
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞