脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
7月尾食影

今日 ,食多2-3個月無效就剷左佢搽藥,本身做開運動仲方便
7月尾食影

剷光?
有無人用過NIOXIN 洗頭水
或Medicox Medi-Herbs 洗頭水
佢話清除脫髮因子DHT
枝野價錢都OK

有用nioxin 2號洗頭水 但唔覺有咩反應咁
佢話清除脫髮因子DHT
枝野價錢都OK

係邊度買。想試下
佢話清除脫髮因子DHT
枝野價錢都OK

係邊度買。想試下

天然護髮用品中心到買 價錢好似大約3xx
我好似分一期一期咁甩 第三次咁甩了
本身頭髮幼 我先21歲炸
之前去左睇佐敦一間阿旦做代言 佢地用中藥幫你楂係頭到 個次係佢到楂完等左半個鐘到 就洗頭 明顯咁好似甩少左 但成個療程要3xxxx 最後冇繼續做
最近又開始甩返 好撚驚呢次之後會。。。
我見好多巴打食藥 都好似有用
最近搵到d錢 想去佐敦個間 但好驚上次係心理作用
唔知食藥好定點 唉
Sorry for 1999
髮尾變幼係雄禿
但髮根變幼又即係點
7月尾食影

剷光?

剷青頂留4mm
邊度可以買藥搽?
邊度可以買藥搽?

森髮
保髮堂而家無得賣finpecia,會唔會之前買左個d會有問題
佢話清除脫髮因子DHT
枝野價錢都OK

係邊度買。想試下

岩岩轉左用NIOXIN 1號... 190蚊勁大枝.都算抵..希望有用
之前樓主唔係話有隻5%生髮水咩 點解要試第二d

Btw有無推介 個頂你甩少左 但生唔返都係會光⋯

Btw有無推介 個頂係甩少左 但生唔返都係會光⋯
仲有一個月25歲
21歲開始發現髮轉個度脫髮
22歲開始搓rogaine 5% 成個中後腦搓哂
情況有改善
但最近突然髮轉前既位都光光地但又光唔哂
睇黎要黎既都係避唔到
要開始搓+食藥+髮粉了

想問係要睇醫生+攞張買保x絲既藥單先可以去藥房買?
仲有一個月25歲
情況有改善
睇黎要黎既都係避唔到
要開始搓+食藥+髮粉了

btw老豆都有脫髪問題

Btw有無推介 個頂係甩少左 但生唔返都係會光⋯

Push
仲有一個月25歲
情況有改善
睇黎要黎既都係避唔到
要開始搓+食藥+髮粉了

btw老豆都有脫髪問題

元朗試左2間 2間都係就咁買到

不過貴左好撚多
仲有一個月25歲
情況有改善
睇黎要黎既都係避唔到
要開始搓+食藥+髮粉了

btw老豆都有脫髪問題

元朗試左2間 2間都係就咁買到

不過貴左好撚多

幾錢
我揸左藥食左藥都大半個月
開始狂脫期應該 洗頭掉20條左右
我想問e個狂脫期持續幾耐左右?
我怕未生番已經掉曬 (個頂)
我聽巴打講 個頂搽藥好易好係咪真?
最近成日頭痕又多頭皮

最後 想要一要十年巴打個tg

唔算非典形啦
呢種叫type 3
想問下飲豆漿係咪真係有助抗dht

冇用啦 食藥好過
有無巴打係淘寶買印保?
問左幾間都唔寄香港
求教

tg: tg476476

寄倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞