脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實你地會唔會用foam揸m位前面執頭髮?

搽頭髮有咩用
落頭皮架要

搽頭髮有咩用
落頭皮架要

係香港買印保係咪通常"x髮"個網度買?我見個網買得多有平,有冇巴打夾
食左保記一個月,頭頂好似薄過以前,係咪正常反應

唔係

有無搽埋regaine

無啊,唔算嚴重諗住食藥改善荷爾蒙算,都唔知係心裡作用定點,不過而家洗頭都唔敢用好多力,搞到好多頭皮,又成日痕,有無關係

保記果d只可以改善一隻荷爾蒙,但男性荷爾蒙有兩種,如果食保記無用,姐係第二種男性荷爾蒙影響你。

搽頭髮有咩用
落頭皮架要

冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥
20歲髮線後移可以點搞?
唔係m字果隻,反而係好似圓拱形係
額頭中間最高
同中學果時比上左大約1.5cm
生髮水有冇用?
呀媽偏方話試下用生薑果d搽髮線位,但係唔知有冇用
真心求救
額頭中間最高
生髮水有冇用?
真心求救

生薑都有用? 你不如搽埋白蘭地
額頭中間最高
生髮水有冇用?
真心求救

咪即係m字囉
唔係倉個個退化都標準到m字咁
額頭中間最高
生髮水有冇用?
真心求救

咪即係m字囉
唔係倉個個退化都標準到m字咁

髮線係左右兩邊冇上,主要係中間後移,都係m字一種?
額頭中間最高
生髮水有冇用?
真心求救

生薑都有用? 你不如搽埋白蘭地

有咩可以有幫助?
20歲去植髮好似好嚴重咁
生髮水果d有冇用
同埋甘樣主要係咩成因
依家係長髮紮辮
因為紮得多搞到甘?
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

巴打,你搵到邊個網買?幾錢?
前排係佢度買
睇番張速遞單,佢啲貨都係直接係中國送黎
咁我不如喺淘寶淘,平好多
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

我夾
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

前排係佢度買

佢個網話可以印度直送既
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

前排係佢度買

佢個網話可以印度直送既

要買得多先有
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

我夾

telegram: lihkgalford
我買三盒

唔係

有無搽埋regaine

無啊,唔算嚴重諗住食藥改善荷爾蒙算,都唔知係心裡作用定點,不過而家洗頭都唔敢用好多力,搞到好多頭皮,又成日痕,有無關係

保記果d只可以改善一隻荷爾蒙,但男性荷爾蒙有兩種,如果食保記無用,姐係第二種男性荷爾蒙影響你。

保記抑制dht?咁我食得一個月我又唔預佢有效果
咁第二種係咩?要點搞

唔係,第二種無得搞,要等先藥

唔係

有無搽埋regaine

保記抑制dht?咁我食得一個月我又唔預佢有效果
咁第二種係咩?要點搞

唔係,第二種無得搞,要等先藥

http://www.hairway.org/show.aspx?id=211

應該話係第一型同第二型5a還原酶
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

我夾

我買三盒

依家六盒
仲有四盒先到最平
仲有冇人夾
冇買一排森髮貴左咁多
有冇人夾份買印度藥

我夾

我買三盒

依家六盒
仲有四盒先到最平
仲有冇人夾

夾左點交收?
跑步會唔會有影響?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞