脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
見好多師兄話有狂脫期初初用?
點解既?官方講左有呢個狂脫期後先防脫?

唔明

我見的product都無講話有狂脫期呢樣野
但好多巴打都話有

唔明

但好多巴打都話有

係有呀 好似搽左2 3個星期開始脫
好似話係要脫咗啲幼嘅頭髮 在生返啲好嘅頭髮出嚟
而家用左個半月 最知個狂脫期去到幾時
怕未生番已經脫曬

仲有個問題 我見d人個轉係白色 頭皮
我以家睇已經係肉色頭肉
遲下會唔會變番白色

唔明

但好多巴打都話有

怕未生番已經脫曬

我以家睇已經係肉色頭肉
遲下會唔會變番白色

肉色好似已經

唔明

但好多巴打都話有

怕未生番已經脫曬

我以家睇已經係肉色頭肉
遲下會唔會變番白色

肉色好似已經

關事咩?
肉色就唔會再生髮?
巴打們係睇咗醫生食醫生開嘅藥定係自己搵藥食?
醫生係搵皮膚科?藥同醫生有無好推介?
我呢一年頭頂開始疏,但髮線無乜點後到
麻煩巴打們

唔明

但好多巴打都話有

怕未生番已經脫曬

我以家睇已經係肉色頭肉
遲下會唔會變番白色

說明書有講?
可影上面睇睇?

唔明

但好多巴打都話有

怕未生番已經脫曬

我以家睇已經係肉色頭肉
遲下會唔會變番白色

肉色好似已經

下師兄真定假呀
咁我仲搽唔搽藥好 我真係怕已經頭肉再係咁脫
淨食藥算?
巴打們係睇咗醫生食醫生開嘅藥定係自己搵藥食?
醫生係搵皮膚科?藥同醫生有無好推介?
我呢一年頭頂開始疏,但髮線無乜點後到
麻煩巴打們

藥房買左盒保記 大家睇下係咪正品

$3xx 28粒 有說明書

今年額角明顯上移,平日洗頭一樣都係甩十零條以內,本身多頭油面油,甩果排見到額角頭皮有d紅點 頭皮又經常會紅左一撻撻,有時會痕,係頭皮發炎?

係咪髮線一上移就係雄禿?淨係食藥保唔保得住髮線唔再後移?

正品,
3百幾丫??
https://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/nggallery/page/4

睇完安心好多 有19歲已經開始食

佢地食 finasteride 1.25mg/day
我地反而1mg?
食完第一日真係無扯過旗 幾有效用
https://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/nggallery/page/4

睇完安心好多 有19歲已經開始食

佢地食 finasteride 1.25mg/day
我地反而1mg?

有d都係1mg

正品,
3百幾丫??

正品,
3百幾丫??

正品,
3百幾丫??

元朗

正品,
3百幾丫??

元朗

使唔使醫生紙?
有冇巴打係英國買過藥??
唔知咩網先唔會有假藥
有冇巴打可以分享下織髮邊間好 大概幾銀之類野既資料🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞