脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
睇咗皮膚科
醫生話m字位毛囊都冇埋,除咗植髮之外冇得救

但中間仲可以救,之後俾咗保康絲,佢話副作用係性慾下降

個問題嚟喇:性慾下降會下成點?會唔會晨勃都冇埋?有冇用家用過真係work?

調返轉頭諗,當戒j都唔錯

性慾不等於性能力
有冇人有用五十惠支育髮精華 有冇用
同埋上網話白醋溝水好似會生頭髮 有冇巴絲試過

唔好亂黎啦師兄
呢度第六個post啦
巴打我係咪雄禿?
係既話而家算第幾期嚴唔嚴重要唔要食藥?
日日洗頭都甩三四十條頭毛

搽藥啦
請問我呢個情況要開始食藥了?同埋前額一樣有m

搽藥啦
m額位生返幼毛出黎
想問下仲有冇得救?

止住脫髮當贏啦
有冇用過保康絲嘅巴打講吓經驗?

尋日第一日食,食咗之後今朝冇晨勃,全日冇扯旗,驚到瀨屎

一日點會咁快起效呀
睇咗皮膚科
醫生話m字位毛囊都冇埋,除咗植髮之外冇得救

但中間仲可以救,之後俾咗保康絲,佢話副作用係性慾下降

個問題嚟喇:性慾下降會下成點?會唔會晨勃都冇埋?有冇用家用過真係work?

調返轉頭諗,當戒j都唔錯

係邊到睇皮膚科,點幫你check毛囊?

睇私家,拎咗電筒照個頭
有d伏,但見佢係皮膚科碩士

講過睇醫生或者自己檢測結果一樣
你明知自己咩事? 何必要浪費金錢
我想問係咪食藥要食一世
一停藥,係會甩得仲勁過一開始唔食?
其實點解會咁既
停藥左,dht 唔係應該去返未食藥前既水平?
點解會仲衰過唔食?

你當去返你應有髮量啦

一日點會咁快起效呀

當然唔會咁快啦,我淆副作用

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

如果係外國
有冇方法買到保記/差唔多配方既藥

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

但頭髮唔見甩少左

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

但頭髮唔見甩少左

有你硬過鐵通呢句都放心d
食左保記20日 明顯脫少左
同埋無咁易出頭油

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

咁頭髮問題有冇改善?
如果係外國
有冇方法買到保記/差唔多配方既藥

Finasteride 1mg
Google 下或者睇醫生啦

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

咁頭髮問題有冇改善?

冇嚴重左算唔算改善?
好左少少咁
有冇巴打有用alpecin?我大半個月前開始食finax同用alpecin,每日洗頭時甩多咗頭髮,然後今日用第二隻洗頭水洗時覺得甩少咗,想問關唔關alpecin事?有冇巴打用alpecin後甩多咗?

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

咁頭髮問題有冇改善?

我反而覺得無以前咁硬(係扯到既) 性慾的確係無咁強
頭髮問題有改善

一日點會咁快起效呀

食左成一年到
朝朝都硬過鐵通

咁頭髮問題有冇改善?

冇嚴重左算唔算改善?
好左少少咁

有冇搽野先
同埋我想問
有冇巴打用開髮粉

對生髮究竟有冇影響
有啲話有有啲話冇
但唔用有好明顯
巴打我係咪雄禿?

已經準備買保康絲
巴打我係咪雄禿?
[img]https://holland.pk/vtonram8[/im]
[img]https://holland.pk/2jldbtnr[/ig]

搽藥啦

之前女朋友買左yanagiya hair tonic比我試巴打知唔知有無用?
如果無用我就買巴打建議個隻
食黑芝麻黑豆其實有冇幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞