脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
想問巴打建議果間"森髮" 有冇開分店架? 定係一定要網上訂再去自取點拎??

想買保記, 現時係咪印保/韓保 CP值最高? 唔該巴打先

所保200內 韓保好似250左右

你幾多歲?

家族有冇遺傳?
真係唯有食藥加搽野

冇記錯老豆老母兩邊個個男都有雄禿
我就係被選中既小孩

搽左藥個頭都冇多返?

你幾多歲?

家族有冇遺傳?
真係唯有食藥加搽野

我就係被選中既小孩

搽左藥個頭都冇多返?

So far額角有毛仔 頭頂轉位反而毛仔都唔生
果陣爬文唔清楚 唔係一開始食埋藥了

你幾多歲?

家族有冇遺傳?
真係唯有食藥加搽野

我就係被選中既小孩

搽左藥個頭都冇多返?

我係個頂生返d,個轉冇咁大,額有d毛仔,搽藥only

你幾多歲?

家族有冇遺傳?
真係唯有食藥加搽野

我就係被選中既小孩

搽左藥個頭都冇多返?

Btw 可能係側面太長,所以睇落小頭髮

家族有冇遺傳?
真係唯有食藥加搽野

我就係被選中既小孩

搽左藥個頭都冇多返?

Btw 可能係側面太長,所以睇落小頭髮

早幾日先剪短哂側面 唯有希望出年啲藥效做到野

超慘

食藥啦

搽左半年5% 早幾日開始食藥
Btw, 少成咁 剪短係咪好過而家咁長

廿歲真係好慘 冇自信...
有冇諗過植髮/織髮?

冇 本身操開野 最不濟會剷 到時藥錢都慳 但班FD話我光頭果樣仲惡過而家

20咁細,你操乜野?gym?
巴打你幾碎開始甩?

Yes gym
18歲開始

有脫髮先兆嘅真係唔好去舉咁重增太多肌

食藥啦

有冇諗過植髮/織髮?

冇 本身操開野 最不濟會剷 到時藥錢都慳 但班FD話我光頭果樣仲惡過而家

巴打你幾碎開始甩?

Yes gym
18歲開始

真係有影響咩

有冇諗過植髮/織髮?

巴打你幾碎開始甩?

Yes gym
18歲開始

真係有影響咩

做運動都會boost hormones
不如唔好做?

有冇諗過植髮/織髮?

巴打你幾碎開始甩?

Yes gym
18歲開始

真係有影響咩

不如唔好做?

做輕啲無咩問題,要大隻啲真係要諗諗,我講嘅本身有脫髮廿令歲開始有少少 m 額嘅要小心。點會唔好做運動......我好鍾意運動,而家重訓盡唔連續超過30min......

我廿幾歲開始 m 但係中間都算可以,近兩三年開始舉鐵,頭一年舉好輕無咩事,開始想試下舉重啲,有成果但係頭頂開始甩,做番輕啲半年左右頭髮又密番,之後又身痕,再舉重番七八個月左右又嚟料。

我無叫人唔好做運動,你可能誤會咗我嘅意思,呢啲係我兩三年發生嘅經歷。

我今日開始食藥......

巴打你幾碎開始甩?

Yes gym
18歲開始

真係有影響咩

不如唔好做?

做輕啲無咩問題,要大隻啲真係要諗諗,我講嘅本身有脫髮廿令歲開始有少少 m 額嘅要小心。點會唔好做運動......我好鍾意運動,而家重訓盡唔連續超過30min......

我廿幾歲開始 m 但係中間都算可以,近兩三年開始舉鐵,頭一年舉好輕無咩事,開始想試下舉重啲,有成果但係頭頂開始甩,做番輕啲半年左右頭髮又密番,之後又身痕,再舉重番七八個月左右又嚟料。

我無叫人唔好做運動,你可能誤會咗我嘅意思,呢啲係我兩三年發生嘅經歷。

唔怪得咁多大隻佬都係光頭...,我好似都係做gym果時甩

巴打你幾碎開始甩?

Yes gym
18歲開始

真係有影響咩

不如唔好做?

其實主因係因為大隻佬飲奶粉會男性荷爾蒙,多左DHT味會甩髮
普通做問題不大

Yes gym
18歲開始

真係有影響咩

不如唔好做?

其實主因係因為大隻佬飲奶粉會增加男性荷爾蒙,多左DHT味會甩髮
普通做問題不大

真係有影響咩

不如唔好做?

其實主因係因為大隻佬飲奶粉會增加男性荷爾蒙,多左DHT味會甩髮
普通做問題不大

我無飲奶粉,舉番重啲之後半年開始甩頂,同埋嚴重過第一次,第一次無成面都係面油,我由細到大皮膚都係比較乾,就算青春期都無試過咁多面油,知道中招立刻減番啲重量同一星期練少兩日,過咗兩個月甩少咗,但係頂生番啲毛出嚟永遠唔會超過 3cm 尾尖又幼 ,所以襯下仲有毛開始食藥
有冇人開始唔理,剪短留鬚算

幾歲先
3x就接受到姐

幾歲先
3x就接受到姐

有穩定女朋友同事業就話姐
如果兩樣都冇好難會唔介意
除非想孤獨一世
食左藥好似甩得仲勁
食左藥好似甩得仲勁

有狂脫期嘛

藥好似好少人有狂脫,不過咁係咪代表好,可能代表有用
不過食左個幾星期d手肘同腳關節係會不定時作痛
有無tg可以contact,要買嚟噴

幾歲先
3x就接受到姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞