脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

頂同兩隻角 依加去到幾嚴重?可以點救

頂唔似有事

頂唔似有事

2隻角係咪冇得救

頂唔似有事

2隻角係咪冇得救

你咁影好難睇
影正面
有無人食緊鋸棕櫚,有無用?
印保+紅外線生髮頭盔+施巴洗頭水
額角d頭髮生返出黎
用左兩個月左右

紅外線生髮頭盔起邊買
其實脫髮ge人係咪 DHT receptors on head 太多?
如有藥block 到d receptors 其實唔洗降低 DHT level

睇咗皮膚科
醫生話m字位毛囊都冇埋,除咗植髮之外冇得救

但中間仲可以救,之後俾咗保康絲,佢話副作用係性慾下降

個問題嚟喇:性慾下降會下成點?會唔會晨勃都冇埋?有冇用家用過真係work?

調返轉頭諗,當戒j都唔錯
有冇人有用五十惠支育髮精華 有冇用
同埋上網話白醋溝水好似會生頭髮 有冇巴絲試過
睇咗皮膚科

個問題嚟喇:性慾下降會下成點?會唔會晨勃都冇埋?有冇用家用過真係work?

係邊到睇皮膚科,點幫你check毛囊?
.
巴打我係咪雄禿?
係既話而家算第幾期嚴唔嚴重要唔要食藥?
日日洗頭都甩三四十條頭毛

有冇人有用五十惠支育髮精華 有冇用
同埋上網話白醋溝水好似會生頭髮 有冇巴絲試過

咪玩啦 vinegar + water 頂多紅哂 , blood circulation 增加,但實拿爛髮質

血液循環唔係可以幫助生頭髮咩
請問我呢個情況要開始食藥了?同埋前額一樣有m
m額位生返幼毛出黎
想問下仲有冇得救?
巴打我係咪雄禿?
係既話而家算第幾期嚴唔嚴重要唔要食藥?
日日洗頭都甩三四十條頭毛

有冇用過保康絲嘅巴打講吓經驗?

尋日第一日食,食咗之後今朝冇晨勃,全日冇扯旗,驚到瀨屎
睇咗皮膚科

係邊到睇皮膚科,點幫你check毛囊?

睇私家,拎咗電筒照個頭
有d伏,但見佢係皮膚科碩士

上面果位都第三期...我好似仲差過佢,唉

頂唔似有事

2隻角係咪冇得救

頂有事 2額有事
但好輕鬆
儘快用藥了
印保+紅外線生髮頭盔+施巴洗頭水
額角d頭髮生返出黎
用左兩個月左右

紅外線生髮頭盔起邊買

amazon ebay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞