脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
如果大家發現個頭有少少m 就快d開始食藥
襯個額角重有d毛 唔好等額角d頭髮禿哂先黎食
唉,屌,22歲開始 m ,點救

食藥定植髮好
食煙,夜訓,同打丁關唔關事
救命呀,有冇 bro 幫幫手
一有 風吹埋黎就露曬 d 肉位出黎
而家真係冇曬自信

有無睇過醫生呀? 煙同夜訓好傷肝同影響血氣… 血氣行得唔好, 營養去唔到頭部會易甩髮, 植髮好似簡單D, 但唔徹底… 你應該仲好後生, 都係去睇下醫生咩問題先啦… 申利: 我自己睇緊中醫調緊身體…壓力少左D, 睇到毛囊D毛髮有改善~
食左2個月多啲
藥水就間唔中先用
影左相 有冇巴打幫手睇下有冇好啲/嚴唔嚴重
有冇巴打食藥/揸藥後有副作用?
請問印度版保記同正常版成份係唔係一樣?

same

感謝回答
食左差唔多7年保記
最近先知道有平價印度版...
想買幾盒試下

same

感謝回答
食左差唔多7年保記
想買幾盒試下

另外想問下係唔係普通藥房都買到?
之前買左5% 今日到貨
我係擠落隻手度再搽落額頭(m字 22歲)
但係今日搽完之後個頭痛左成日
想問下各位ching 咁正唔正常?
之前買左5% 今日到貨

頭痛
之前買左5% 今日到貨

頭痛

係呀
唔知係咪我搽得太多
我搽左大概每個角位2 cm3
搽完唔使洗架嘛
之前買左5% 今日到貨

頭痛

係呀
唔知係咪我搽得太多
搽完唔使洗架嘛

頭痛係其中一種副作用
之前買左5% 今日到貨

頭痛

係呀
唔知係咪我搽得太多
搽完唔使洗架嘛

頭痛係其中一種副作用

係咪一定會痛?
其實雅培隻CG210醫學活髮精華有無用嫁
之前買左5% 今日到貨

頭痛

係呀
唔知係咪我搽得太多
搽完唔使洗架嘛

頭痛係其中一種副作用

係咪一定會痛?

琴日真係太痛 夜晚冇用
今朝第二次用又冇咩事
爬左文
見話森髮同保髮堂可以買到印度保記finpecia
google揾,唔知係唔係呢個
好怕係假網
http://www.foresthair.org/
http://www.hairway.org/
想問吓有冇人試過倍髮加呢隻藥
我女朋友呢排好似甩多左頭髮
我想問用5%狂脫期係咪last 一個月左右 用左差唔多三個星期 甩到好恐怖 仲小頭髮過之前
利申 剩係用5%冇食藥
我想問用5%狂脫期係咪last 一個月左右 用左差唔多三個星期 甩到好恐怖 仲小頭髮過之前
利申 剩係用5%冇食藥

未長姐d新頭髮

食藥定植髮好
而家真係冇曬自信

先食藥搽藥一年半載再決定有冇植髮必要

食藥定植髮好
而家真係冇曬自信

有無睇過醫生呀? 煙同夜訓好傷肝同影響血氣… 血氣行得唔好, 營養去唔到頭部會易甩髮, 植髮好似簡單D, 但唔徹底… 你應該仲好後生, 都係去睇下醫生咩問題先啦… 申利: 我自己睇緊中醫調緊身體…壓力少左D, 睇到毛囊D毛髮有改善~

中醫不作討論
食左2個月多啲
藥水就間唔中先用
影左相 有冇巴打幫手睇下有冇好啲/嚴唔嚴重

藥水講明一日2次你間唔中先用?

same

感謝回答
食左差唔多7年保記
想買幾盒試下

正價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞