雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
留名 印度廠藥有無特別問題
就黎食左一個月藥同搽藥半個月

留名先
其實好多人有雙髮轉再合埋一齊以為有雄禿亂用藥,最後越搞越衰,其實要知自己係咪脫髮,去睇皮膚科check下最實際。
新post 留名
有冇人有興趣試髮片
想試 但唔係好夠膽
有冇人試過
20歲食唔食得藥?
目前搽左3個月藥,右額生返毛毛,左額唔明顯
想試下打孖上 會唔會太後生?
20歲食唔食得藥?

食啦
新post 留名

其實好多人有雙髮轉再合埋一齊以為有雄禿亂用藥,最後越搞越衰,其實要知自己係咪脫髮,去睇皮膚科check下最實際。

雄禿好易睇得出
雙髮轉要多加留意
留名 印度廠藥有無特別問題

製藥大國

香港有入口證個啲仲安全
20歲食唔食得藥?

食啦

但係我追post見到之前有個19歲既巴打,你話太後生唔好食住
20歲食唔食得藥?

食啦

但係我追post見到之前有個19歲既巴打,你話太後生唔好食住

咁我可以答你,如果你真係雄禿,你個頭會脫到咩程度,幾時停你點知?你食藥可以減慢呢樣野發生,總之你救遲左就係救遲左,我就係發現自己有呢樣野成3 年幾,唔撚正視,愜我揀多次,我3 年前就食左藥先,講完
20歲食唔食得藥?

食啦

咁我可以答你,如果你真係雄禿,你個頭會脫到咩程度,幾時停你點知?你食藥可以減慢呢樣野發生,總之你救遲左就係救遲左,我就係發現自己有呢樣野成3 年幾,唔撚正視,愜我揀多次,我3 年前就食左藥先,講完

我都係,有得返過去,我16歲都照食
20歲食唔食得藥?

食啦

19 唔同20 啦喎
因為佢18歲以下唔準食 。19我先叫佢睇定小小

20已經距離18 共2年
巴打,我之前問過,我半年前開始甩頭髮,你叫我留意髮量,我髮量少左,同埋頭經常好癢,有無機會係頭蟎,加上勁多頭皮,之前無頭皮同頭癢問題,脫髮愈來愈嚴重,任何時候都脫緊,頭都唔敢梳
有無醫生介紹

轉位好光,其他地方又好密 食唔食藥好

我同你差唔多
食緊加搽緊

我同你差唔多
食緊加搽緊

咁快
望落好似好少事

到時DHT 影響勁過食藥
健身係咪會增加dht?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞