脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
食左藥好似甩得仲勁

有狂脫期嘛

藥好似好少人有狂脫,不過咁係咪代表好,可能代表有用
不過食左個幾星期d手肘同腳關節係會不定時作痛

口服藥先勁喎狂脫

我見係搽藥先多狂脫
今日去左醫生到拎藥,問下佢暗倉有無影響,
醫生話無,
我又問過身邊介紹我食既朋友A,
佢又話無暗倉問題,
希望係轉天氣所以爆倉
今日去左醫生到拎藥,問下佢暗倉有無影響,
醫生話無,
我又問過身邊介紹我食既朋友A,
佢又話無暗倉問題,
希望係轉天氣所以爆倉

巴打你除左倉仲有冇其他問題
我食左個幾星期係關節忍忍痛同個胸間唔中痛同成日覺得脹脹地
sorry ,我以後唔會再講運動方面嘅嘢,追番啲舊 post 先知 十年 強調過咁多次
sorry ,我以後唔會再講運動方面嘅嘢,追番啲舊 post 先知 十年 強調過咁多次

即係唔關事?

總之係雄性禿頭就快啲食藥啦,好後悔咁遲先開始食藥
想問吓 ebay 買 Kirkland 12個月 連運費$550 係咪合理價錢?

點撚樣生到頭髮 琴日先吸完地 而家成地毛仔

嚇死人,第一眼睇以為係你個頭
我都係日日好多頭髮係地下

屌你
我都係 試過一個月冇吸好似舖左層地氈
啲頭髮好易甩
啱啱喺洗手盤上面摷個頭一分鐘
甩到成個洗手盤都係 起碼廿條

屌你
我都係 試過一個月冇吸好似舖左層地氈

呢個係我個頭既話 我唔洗入黎啦
上網睇啲外國網站賣 finpecia $160 有 90粒,真係平到...... 香港啲藥房賺到笑,有無人係外國網站買過?
上網睇啲外國網站賣 finpecia $160 有 90粒,真係平到...... 香港啲藥房賺到笑,有無人係外國網站買過?

森x 90日都要4百幾
其實自己上淘寶搵下d印度代購都平一半
不過真係淆淆地
黎緊諗住轉食finax 好似感覺良好d

森x 90日都要4百幾
不過真係淆淆地

你 finax 去邊買?都係髮X?

森x 90日都要4百幾
不過真係淆淆地

你 finax 去邊買?都係髮X?

打算都係森x 算
其實我睇普通醫生時問佢攞埋醫生紙
但出面保記都真係貴

係元朗買左呢隻 $148 30粒 有冇得再平

已經好平 仲想點

之前睇到巴打你話$180 都係30粒? 係既話我自

yes
搽咗個半月foam好似甩少咗
未搽之前甩好多幼髮 搽完之後甩親都係粗髮...
btw有冇美加巴打教我點買fin?好似一係要睇醫生拎prescription?

不在香港?

染完髮之後生返就甩到咁
想問下搽倍健有冇得救?

止住唔脫

係元朗買左呢隻 $148 30粒 有冇得再平

無見過呢隻喎 十年巴呢款你有無見過??

btw hello 巴介唔介意留個tg想問邊度買

見過

你幾多歲?

超慘

食藥啦

食藥搽藥再諗植髮
想問巴打建議果間"森髮" 有冇開分店架? 定係一定要網上訂再去自取點拎??

想買保記, 現時係咪印保/韓保 CP值最高? 唔該巴打先

何謂cp值 只能講佢比正廠平
有無tg可以contact,要買嚟噴

你想我幫買?

點講呢 你有咁既諗法都得既
但你要脫就脫 唔脫就唔脫
你見郭富城彭于晏都冇事架喎 佢地冇個個基因
想問吓 ebay 買 Kirkland 12個月 連運費$550 係咪合理價錢?

foam 半年先合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞