脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
請問十年巴打,個說明書話有機會增加前線癌風險

請問有冇呢個個案? so far 我好似未聽過
想問咁嚴唔嚴重

我都想問問呀
利申 食緊保記第4日
呢隻係印版保記? m額幫唔幫到手?最緊用左kirkland foam 狂脫期好誇張, 一日最少二百條

二百 有冇咁誇張
呢隻係印版保記? m額幫唔幫到手?最緊用左kirkland foam 狂脫期好誇張, 一日最少二百條

二百 有冇咁誇張

Finasteride 對M位無太大證據有效,相對對頭頂有效既證據大d多d
M位都係植髮把啦
鬼剃頭問唔問得 甩左就黎四個月,驗唒血淨係check到免疫力失調,睇內分泌專科都係開類固醇同一隻藥食,食左個幾兩個月,係生返一半出黎,但係好怕一停食,就繼續甩 有冇人試過?
鬼剃頭問唔問得 甩左就黎四個月,驗唒血淨係check到免疫力失調,睇內分泌專科都係開類固醇同一隻藥食,食左個幾兩個月,係生返一半出黎,但係好怕一停食,就繼續甩 有冇人試過?

就算停藥應該都只係會生慢咗

小弟22歲 呢1年開始有脫髮,呀媽本身有脫髮
本身有濕疹,皮膚係勁乾個d,想知有無影響?同讀書個陣中意染髮,電髮(知道電髮係好傷)
而家搞到咁 想問有得救?

我都想問問呀
利申 食緊保記第4日

只可以講冇結論
唔夠data

2百條? 你點洗頭架?
呢隻係保記

做咩工作?

小弟22歲 呢1年開始有脫髮,呀媽本身有脫髮
本身有濕疹,皮膚係勁乾個d,想知有無影響?同讀書個陣中意染髮,電髮(知道電髮係好傷)
而家搞到咁 想問有得救?

搽藥啦 就咁睇唔太嚴重
我呢排做多左運動 洗頭都甩多左
成30 40條 會唔會係運動搞到荷爾蒙勁左?

你天生有甩髮基因點都要甩
追緊post
心急想問

森髮間野係咩公司黎?咁多人係個到買印版,印版唔流醫生紙?定當水貨?

另外,藥房有無印版賣?網上買有的怕⋯⋯⋯

當係間水貨鋪啦
我想問有冇得從甩出嚟嘅頭髮知道自己係咪雄禿?同埋一般情況唔食藥唔理佢惡化程度大概有幾快?

幾年後會變u型
我呢排做多左運動 洗頭都甩多左
成30 40條 會唔會係運動搞到荷爾蒙勁左?

你天生有甩髮基因點都要甩

本身都甩緊
想知做運動會唔會加劇咁解姐

狂脫期!?咁恐怖!?
明明用黎解決脫髮,一用就黎個狂脫期?!
說明書有講?
追緊post
心急想問

森髮間野係咩公司黎?咁多人係個到買印版,印版唔流醫生紙?定當水貨?

另外,藥房有無印版賣?網上買有的怕⋯⋯⋯

當係間水貨鋪啦

去左睇醫生,
買左420,而家好似買5送1,諗緊好唔好一次黎5盒‥
十八歲 男
之前漂過個頭 個陣頭皮傷左 有結焦
依家個頭好似有d稀疏咁
點算

做咩工作?

讀緊書,我覺得唔關壓力事。

做咩工作?

疾病都關事

做咩工作?

疾病都關事

例如咩病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞