滑雪滑雪再滑雪(12)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
睇定左幾款,到時睇下sporting life/ evo 有無得平
Btw有無人知加拿大有無全年雪場架?
應該冇掛 連whistler都唔係開全年
有d日本雪場係有得租 但我就覺得呢d貼皮膚既野都係自己野好d
都好其實你budget幾多?
no 喇 想滑得多要去alberta, 應該開最耐,如果唔係冬天都係飛去智利澳洲滑
見anon m4s asia fit 有7折
不過要買夠兩件 上季入左m4, 暫時淨係睇啱頭盔

https://www.burton.com/us/en/c/anon-optics-sale?start=60&sz=12
諗住C$150左右頭盔連鏡
多謝分享不過Anon折完都out哂budget
頭盔咁平未必有MIPS 鏡就一分錢一分貨,落大雪焗住帶就知
Giro MIPS點睇
你帶過頭型舒服就買得喇,每個款都有啲唔同,唔合頭型會好辛苦
通常asian要買round fit會冇咁夾頭
絕對係,對鞋唔啱,真係連郁都郁唔到,所以我都考慮買咗鞋先,啲板再響場地租嚟玩
giro asian fit MIPS好fit我呢d三尖八角頭
五龍思樂冰 有冇其他巴打係白馬 有冇邊個場好d
好似黎緊幾日仲會落雨
今天札幌國際仍有-3C, 雪唔靚但仍可滑,最少無冰面。
早兩日留壽都同Hirafu都已經有冰面了 Orz
三月中諗住過北海道春滑係咪已經可以收皮
我見啲人toe side嗰陣冇刻意推個hip出去
定係佢已經推左,但係我睇唔出?
你fd玩鳩你玩鳩埋其他人
SB好啲,我玩ski真係可以山頂碌落底完全控制唔到
月尾28號 飛二世古 睇天氣熱到仆街 係咪玩完了
第一次玩又有教練既去邊個場好
近東京
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞