Fujifilm討論區(26)FUJIKINA 2017

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
無人講GFX

GFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFXGFX
一路都好鐘意富士色
如果依家先黎買部xt1水會唔會好on9
都要成7000幾
一路都好鐘意富士色
如果依家先黎買部xt1水會唔會好on9
都要成7000幾

7千up買XT1真係好ON9
俾多少少買XT2啦
竟然冇x80
想買x70了咁

x70個價好硬,仲要好似得返水貨
竟然冇x80
想買x70了咁

x70個價好硬,仲要好似得返水貨

如果有2400萬像素你話幾好

我都係

同xt20 一樣,差個軍艦頭,內閃,🕹,
操作(實體vs輕觸)

Af /輕觸 firmware 可以解決
dials/制無得改

YouTube 有幾段比較可以睇下

伸利:準備升xe3

睇左片 操控方式係個mon度掃黎掃去真係好用咩
可能太新穎 個人認為冇左上下左右制好差
同埋個mon冇得摺出黎影低炒難用

買xt2

習慣,喜好問題囉

就好似xt2比xpro2 咁

X-T2同X-PRO2分別都係在個viewfinder
依家X-E3係成個操控唔同曬 邊有得直接比較
你覺得掃一下彈舊野出黎再係mon度拉上拉下tune
定係襟一下就彈舊野出黎禁幾下直接啲?
淨係睇片都見佢要掃幾下先得

有冇反mon都係重要嘅分別,咁佢講到冇得摺出嚟影,xe同xpro系列的確冇,要反mon就買xt系列

Xe3變咗touch mon真係麻麻
Xe2用家
如果🕹有得set 方向fn就好

好靚 介唔介意比我save 黎做wallpaper

多謝巴打 唔介意呀

有無買wcl ?!

多謝巴打 唔介意呀

有無買wcl ?!

Ching 你係直出定後製做到呢隻色?直出嘅話介唔介意係咩setting ?

多謝巴打 唔介意呀

有無買wcl ?!

無呀 一機走天涯

多謝巴打 唔介意呀

有無買wcl ?!

Ching 你係直出定後製做到呢隻色?直出嘅話介唔介意係咩setting ?

巴打 我lr過架 setting參考第一頁
邊個買晒d xt2 直倒 成個旺角都冇
邊個買晒d xt2 直倒 成個旺角都冇

冇貨三個月
之前去左四國玩 影左小小相 分享下

手機用戶請注意 極多圖

https://lihkg.com/thread/388006/page/1
本來揸定主意買XT-20, 但係而家又公佈X-E3, 好難揀

我都係

同xt20 一樣,差個軍艦頭,內閃,🕹,
操作(實體vs輕觸)

Af /輕觸 firmware 可以解決
dials/制無得改

YouTube 有幾段比較可以睇下

伸利:準備升xe3

睇左片 操控方式係個mon度掃黎掃去真係好用咩
可能太新穎 個人認為冇左上下左右制好差
同埋個mon冇得摺出黎影低炒難用

買xt2

習慣,喜好問題囉

就好似xt2比xpro2 咁

X-T2同X-PRO2分別都係在個viewfinder
依家X-E3係成個操控唔同曬 邊有得直接比較
你覺得掃一下彈舊野出黎再係mon度拉上拉下tune
定係襟一下就彈舊野出黎禁幾下直接啲?
淨係睇片都見佢要掃幾下先得

對我來說,X E3個重點係JOYSTICK(本來想買XT20 )

手機用戶請注意 極多圖

https://lihkg.com/thread/388006/page/1

四國真心正 夠清靜
我之前都毒遊左9日
習慣用ipad執相
但Snapseed 讀唔到xt2 6000x4000嘅raw file
係咪一定要用VSCO 先得?

手機用戶請注意 極多圖

四國真心正 夠清靜
我之前都毒遊左9日

RELAXING
想問下有冇咩防潮箱推介
係唔係淘寶都可以
想問下有冇咩防潮箱推介
係唔係淘寶都可以

去日本城買個有膠邊既箱仔
加包防潮珠就得啦
x100 原裝套有 $300 冇人有興趣?(x100s x100t 適用)

習慣用ipad執相
但Snapseed 讀唔到xt2 6000x4000嘅raw file
係咪一定要用VSCO 先得?

Lr個app唔得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞