Fujifilm討論區(26)FUJIKINA 2017

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Xt2 出街影相影囡囡 用埋直倒好爽

去旅行唔用直倒又好輕便又型

想去百記買淨機身都冇貨
星際細鋪又冇行貨
得番銀色水貨

巴打會唔會想要二手?我部仲有行保,岩既tg傾

想去百記買淨機身都冇貨
星際細鋪又冇行貨
得番銀色水貨

我再諗諗先

想去百記買淨機身都冇貨
星際細鋪又冇行貨
得番銀色水貨

我再諗諗先

ok, 咁我放住上肥花先
有冇人會由xt2換xpro2? 入手左xt2先發現好似xpro 2好啲

2部機既定位好唔同wor..點解你會覺得XPRO2 好D...

利申, 我自己係用緊xpro2

外型上我幾唔鍾意xt2果個頂,總係覺得佢突左出黎
操控上其實都滿意,但xpro2果種單手操控感好似仲好咁

好似好多人講xt2手感好啲,但唔知點解我反而覺得xpro2 仲好

我由xt1>xpro2>xt2
xt2全能d方便d精確d,
xpro2用黎snap爽d
有冇人會由xt2換xpro2? 入手左xt2先發現好似xpro 2好啲

2部機既定位好唔同wor..點解你會覺得XPRO2 好D...

好似好多人講xt2手感好啲,但唔知點解我反而覺得xpro2 仲好

有冇見過人用xpro2 配tele鏡
仲諗緊要xt2 個反mon定xpro2 個樣

有冇見過人用xpro2 配tele鏡
仲諗緊要xt2 個反mon定xpro2 個樣

同埋xt2 有個功能係記憶對焦點
即係開左啲個功能就可以幫你記底橫度同直度時用嘅對焦點,特別係打直果時影人特別有用
唔知xpro2 有冇
有冇人岩部XT-10 18-55kit 2月買 但越黎越忙冇時間影
等左成個月都冇貨,日日walk in 問都冇xt-2
下年先買XT 2
有無巴打等緊買X-E3?

即係下一水係新貨

即係下一水係新貨

巴打想買body?

即係下一水係新貨

巴打想買body?

琴日行過見到 isquare S字頭放左出黎

即係下一水係新貨

巴打想買body?

仲諗緊xt2 定xpro2
有冇巴打有56mm 1.2 想放
Xt2 徧工作機, 講求快, set 野方便, 又有反MON,

Xpro2 徧向街拍, 外型正..

我自己揀左xpro2 最主要係因為外型, 想低調D...唔太想拎部機平時影下野或去旅行俾人感覺好pro 好龍友咁...

咁不如你用返電話影相算啦好嗎

想低調有咩問題 試下拎單反同dc街拍睇下邊樣惹人反感d

相機影都唔低調得去邊
係反感就反感架啦
咁驚青咁在意人睇法唔應該玩街拍
同埋個人覺得T2型仔話Pro2
又唔似單反機

唔係話驚人點睇自己
而係拎單反影同拎dc影,人地反應都唔同啦 拎dc甚至見你唔到添 唔通布列松、森山大道又係因為驚青所以低調咩?

我放緊xt2+1855
如果巴打岩二手可以傾下tg

即係下一水係新貨

巴打想買body?

上星期問過fever同cam2都有貨

即係下一水係新貨

巴打想買body?

上星期問過fever同cam2都有貨

部XE2仲行得走得
不過XE3就點都一定買

部XE2仲行得走得
不過XE3就點都一定買

我仲用緊X-E1咋

部XE2仲行得走得
不過XE3就點都一定買

會揀xt20 or xe3
想問x-t1+18-55mm放到幾多錢左右?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞