Fujifilm討論區(26)FUJIKINA 2017

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有無人知pro2邊度有行貨 全香港都好似無
香港間代理根本無貨出幾個月
富士香港啲人唔做野呀

佢個維修中心仲要開係荃灣既山卡啦地方

其實富士水貨買唔買得過
我等咗成個月代理一件貨都無出
我好懷疑香港係無代理的
有無人知pro2邊度有行貨 全香港都好似無
香港間代理根本無貨出幾個月
富士香港啲人唔做野呀

佢個維修中心仲要開係荃灣既山卡啦地方

其實富士水貨買唔買得過
我等咗成個月代理一件貨都無出
我好懷疑香港係無代理的

我睇中xt2 & xt20
如果買2就水
20就行
有冇人用緊XPRO2又後悔架

我本來xpro2 而家轉咗x100f

點解嘅?
硬係覺得
啲鏡唔襯部機 啲鏡襯xt2 多

我反而用左x100f一排好想入埋pro2玩
有冇人用緊XPRO2又後悔架

我本來xpro2 而家轉咗x100f

點解嘅?
硬係覺得
啲鏡唔襯部機 啲鏡襯xt2 多

我反而用左x100f一排好想入埋pro2玩

有錢就100f加xt2啦
窮撚先要一部x-pro2走天涯
最近試用緊Snapseed 執raw,但發現snapseed 所有raw檔都誤認resolution 係1920x1280。
但同一個檔用vscocam 又讀到正常resolution。
有冇巴打知點解?

小弟用緊X-T1, 用iPad air2 / ip7 執相。
求救 點解我而家乜都㩒唔到 點先可以較返 軟片模擬 iso 個d
重設左相機設定 都得返呢3種setting
求救
部x100f iso dial set 喺A,亦喺menu 度set 左front dial 為command
但而家個front dial 淨係可以較到exposure comp,正常㩒多下落去可以轉去較iso,但完全較唔到
應該係有bug,有無巴打識點較到,除左reset 晒成部機有無其他方法
重設左相機設定 都得返呢3種setting

將你機頂個轉盤由auto啪返上去正常模式
新手求救
xt2個九格輔助線點開架?
新手求救
xt2個九格輔助線點開架?

please read your user's manual
依家爆post難咗
之前2個星期就要開新 post

過曬tg group
依家爆post難咗
之前2個星期就要開新 post

過曬tg group

之前tg太耐無online比人踢左
二手xe1

巴打去百記有冇問價
我尋日去百記問要訂同埋成8990

唔該上面答我既巴打絲打先

我問左 一樣8990
唔要腳架可以送多粒電咋

蘇0 平啲,大約8500。啱啱買左

So0 我上星期問過報8690
之前追post見到有賣過8390所以諗住再等下先

百記7980😂😂

好似16-50嚟...

我都覺得係16-50 依set得百記有賣

肥花$7960 已買 18-55
剛剛去百記問XT2 kit set, 全線無貨 訂要3個星期....
剛剛去百記問XT2 kit set, 全線無貨 訂要3個星期....

上星期問仲有貨
求救
部x100f iso dial set 喺A,亦喺menu 度set 左front dial 為command
但而家個front dial 淨係可以較到exposure comp,正常㩒多下落去可以轉去較iso,但完全較唔到
應該係有bug,有無巴打識點較到,除左reset 晒成部機有無其他方法

幾時先有xt-2 kit set

百記7980😂😂

好似16-50嚟...

xt20?

現金價?

百記7980😂😂

好似16-50嚟...

xt20?

現金價?

係 信用卡加2%
蘇寧$82xx
百記$89XX
星際二樓有間$81xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞