Fujifilm討論區(26)FUJIKINA 2017

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

細細部

好正

不過唔係話停左產咩

細細部

好正

不過唔係話停左產咩

二手黎 不過幾新淨下
btw 我係上黎徵一枝MK320 / I40 for fuji 的

我有mk320 for fuji, 不過未拎去update firmware

我個枝突然閃紅指示燈 用唔到

應該要update firmware,佢配搭出咗xpro2之後嘅機身firware就對應唔倒會發傻
新手加筆直所限依加買xt10如何
遲啲玩耐啲應該會再轉
遲啲玩耐啲應該會再轉

有限到幾多先?

5千到
遲啲玩耐啲應該會再轉

有限到幾多先?

其實如果可以想買xt20
btw 我係上黎徵一枝MK320 / I40 for fuji 的

我有mk320 for fuji, 不過未拎去update firmware

應該要update firmware,佢配搭出咗xpro2之後嘅機身firware就對應唔倒會發傻

我用緊XT1 咋

我果支買左番黎用得一兩次, 放又唔值錢
學緊人像
想買飛閃玩下 但又寧願慳下錢買鏡
想問tt600同X1TF玩唔玩得過?

AD200

好似幾正咁 但係有啲貴
學緊人像
想買飛閃玩下 但又寧願慳下錢買鏡
想問tt600同X1TF玩唔玩得過?

AD200

好似幾正咁 但係有啲貴

好過垃圾燈
X-T2S有冇消息幾時出?

我用緊XT1 咋

xt1用咗喺xpro2推出之後嘅firmware update支mk320都會唔work, 我之前都係咁

問社長
x100系列下年會唔會出下一代

兩年左右更新一次
我都諗緊等唔等下一代好
下一代先換左23/2個個老鏡走

rumor消息18年上半年出
同埋話個ibis同支鏡既ois係冇得好似sony咁一齊用 只能是但用一個

同埋話個ibis同支鏡既ois係冇得好似sony咁一齊用 只能是但用一個

正呀一出即訂
都唔緊要既 好多玩富士既都係玩定焦
枝1655都冇OIS啦
新手將買xt2,支kit鏡係咪都可以要埋?支kit可以玩到一陣?

thx各位巴打。

正呀一出即訂
枝1655都冇OIS啦

我都係諗住一出即買 本身諗住買x-t2
但又唔係咁急換 可以等到出年先

正呀一出即訂
枝1655都冇OIS啦

我都係諗住一出即買 本身諗住買x-t2
但又唔係咁急換 可以等到出年先

X-T1至今依然好使好用 但相比X-T2當然慢得多啦

細細部

我都有呢個ovf 但好少用,有無人有興趣,巴打可以放平d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞