Fujifilm討論區(26)FUJIKINA 2017

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
二手XE-2 + 1855
$4000
抵唔抵?

清貨尾期body $2000

支鏡當你$2000

執到笑
想放 10-24, 有無巴打有興趣?

telegram 傾
https://t.me/wtfbbbq

推呀...
有得訂Xe3 + 1855

一萬蚊!!

呢個時候入X-T20好唔好呢
明明同一塊sensor同一支鏡, X-T20又平啲, 操作上好似仲好少少添

利申等緊X-T20再跌價
有得訂Xe3 + 1855

一萬蚊!!

呢個時候入X-T20好唔好呢
明明同一塊sensor同一支鏡, X-T20又平啲, 操作上好似仲好少少添

利申等緊X-T20再跌價

有排等

XT20 遲下仲有得UPDATE
用開XT2 呢部無乜特別
用開XT2 呢部無乜特別

冇左D pad 係我最唔鐘意的, 可能我太過傳統?

用開Xe-2 一直等Xe-3, 果日正式發佈之後我即刻入左xpro2 ...lol
我想用1855換35f2
係咪無可能
係咪無可能

邊有人咁on9肯換
自己放左枝1855再補差價買枝2手囉
係咪無可能

邊有人咁on9肯換

早兩年見過1.4換1855
係咪無可能

邊有人咁on9肯換

個時1.4個價插到落1900都見過添
係咪無可能

邊有人咁on9肯換

個時1.4個價插到落1900都見過添

60 水貨二千 依家貴左一半
新手草咗10個月錢聽日去入部xt2加kit1855 各位師兄有冇咩comment

搵個識相機既朋友一齊去
新手草咗10個月錢聽日去入部xt2加kit1855 各位師兄有冇咩comment

搵個識相機既朋友一齊去

我冇朋友
見大鋪貴 打算去三羊買 間鋪評風如何?

你買水貨? 行貨去星際幾間大行望下

搵個識相機既朋友一齊去

我冇朋友

3陽無問題

搵個識相機既朋友一齊去

我冇朋友

3陽無問題

Thx巴打

去開四寶 三陽 華仁買野 暫時0伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞