Fujifilm討論區(26)FUJIKINA 2017

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
富士啲鏡無stabiliser 搞到想入多支鏡

有既話同我成支吞咗佢!
想放xt-20 加Samyang 12mm加35.2
有興趣就搵我 巴打價
https://t.me/nanoblock123
富士d色真係好撚好j阿

不過去緊旅行發覺入左塵 由撚得佢 繼續j

CHING記得出下圖分享下

返黎先 不過全部jpg直出 我懶
想買x100f 好似無乜人講
想問filter同腳架有冇推薦
腳架想有海綿因為想去黃刀鎮影極光
想問filter同腳架有冇推薦
腳架想有海綿因為想去黃刀鎮影極光

想買uv同cpl filter 500內
腳架~1000
富士d色真係好撚好j阿

不過去緊旅行發覺入左塵 由撚得佢 繼續j

CHING記得出下圖分享下

返黎先 不過全部jpg直出 我懶

ME TOO
DCFEVER 二手XF16 兩支都要6K 咁貴 真係出街買全新好過

有無師兄用緊呢支 比D意見 想買支大光圈室內外用 唔洗換鏡

我放緊5k冇人問津

ching點解賣既?唔好用咩?

好用係好用,但係我影玩具多,太wide唔係咁適合,會有distortion

放幾錢?有興趣
https://t.me/wt001
35 買1.4 定2.0 好
50 F2 都無咩人講
DCFEVER 二手XF16 兩支都要6K 咁貴 真係出街買全新好過

我放緊5k冇人問津

ching點解賣既?唔好用咩?

好用係好用,但係我影玩具多,太wide唔係咁適合,會有distortion

放幾錢?有興趣
https://t.me/wt001

放左lu
F log film

我放緊5k冇人問津

今日路過旺角 已購入 信用卡回饋 最後$5900 行

我放緊5k冇人問津

邊度 咩卡

我放緊5k冇人問津

邊度 咩卡

百記 中銀

有冇x100巴打

啲色有feel

啲色有feel

想問下係咩settings

啲色有feel

想問下係咩settings

9成vsco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞