致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
你都弱智 亞運U23嚟
大家年紀差唔多 又唔係細比賽 實力有相差咪有壓力囉
你踢過波未啊低能?
實力有差距 大家反應轉速唔同 動作有影響 壓力咪就係咁嚟
自己講嘢柒吓柒吓 你要拎業餘比 人哋同你講返業餘又話唔知人哋做乜
你根本唔知自己講乜
咪就係你唔識波囉
對手轉速快過你
你條柒頭隔住個Moon睇就覺得冇壓力
你件垃圾落街場拎個波都瀨尿啦
強度係對比出嚟 對手勁過你 強度就係高架啦on9仔
你睇得明「二隊」兩個字再講落去
我覺得自己教緊啲匡智仔閱讀理解咁撚樣
你含撚啦弱智仔
波都未撚識就喺到吠
得啦 總之有壓力就識波,覺得有啲波無人迫無人衝係低壓力既就唔識波

你喜啦
Point 都無
你咪吠落去加油
港隊咪又係出U23
你係咪覺得日本好廢?
就返強度你都講得出,你都on撚柒鳩
唔識波都可以吠 學人講冇壓力甩波
自己落場踢一次咪知囉 鍵盤踢波
靠運動員身份入U,即係本身讀唔成書

以孫銘謙為例,DSE 4科4分、3科3分,即係4D3E,咁嘅成續,喺會考年代,預科都升唔到啦
你真係唔識二隊呢兩隻字係點解
弱智confirmed , 我由你自己吠聲落去算
俾個名單我,並附上DSE成績,唔該
所以你條柒頭咪就係唔識波囉 弱智畜
我識唔識波都好啦,我希望你黎緊會識字
劉家喬 Pomona College
港隊我有入場睇
我意思係聯賽我都搵唔到一隊我support 嘅,咁我點入場呢
如果淨係用支持香港足球呢個理由,係冇可能做大個餅
呢d咁既質素唔踢迫搶 踢乜鳩但呢班波最基本體力都無 仲諗住其他踢法? 屎都無得佢地食啊
返香港狂操體能先啦
踩一定易
點解佢地勁唔過美斯?
美斯咪又係人一個 有眼耳口鼻
點解香港唔得? 香港就係垃圾
你地班人把口咁勁 叫奧運亞運開鍵盤戰士比賽啦
你地贏鳩硬
eq咁低? 原來係波牛.. 唔怪之得盲撐,有原因
純粹覺得你好撚on9同我係唔係波牛 eq 低唔低 同盲撐冇關係似係你個腦有問題
聽日未掛八號嘅話就入場睇U23
睇唔起唔係近排嘅事,睇吓嗰兩樣嘢
1. 分組賽係直接出線
2.你睇下安達臣個樣先啦
揀咗踢波唔揀讀書唔得?讀唔成書就一定係做藍領?做藍領就一定要被你睇唔起?

答埋哩啲問題囉唔該
樓主玻璃心到,都唔係第一日既事都咁執著
其實鳳凰計劃
政府每年俾咗20,000,000
問題係香港足總
條數唔清唔楚
根本就袋咗錢冇做嘢
啲錢去咗邊都唔知

所以已經唔係政府嘅問題
係制度上嘅問題

另一樣嘢
香港出唔到好前鋒
主要係因為
前鋒全部都係益自己友
你走埋去話要踢前鋒
根本唔會有機會踢得到

人哋日本
搞咗30年
而家終於有啲成果
你要追到日本
50年後啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞