致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
二百蚊張飛仲要加手續費真係開始睇唔起
香港球員對比返英甲實力嘅話
人工絕對唔低甚至比高有突

4位數已經係old news
我講多次,「樂趣」、「錢」係要一齊睇。因為人生係要樂趣。班球員寧願排公屋、俾人拖糧,都唔肯做巴士司機!why?因為巴士司機工作性質悶!人生冇樂趣嘅話,比死更難受!

你搵食可以解決physical health嘅問題,咁mental health嘅問題呢?咪就係靠樂趣囉!

叫你唔好上連登,你都控制唔到自己。球員都係,佢地控制唔到自己放棄足球!
所有香港體育一律建議
汁撚左佢歸入國家隊為國爭光
係人材去到邊都發光發亮
不丹安永佳
得罪講句 一街都係艇
要有窿路先有得賭 咁就死喇
與其話香港人乜乜乜
不如認清一點 香港人係唔識娛樂
We Are Hong Kong
啪啪 啪啪 啪
勝利球迷
唔好扯去第二邊,我講多次,我冇話唔睇樂趣,而係唔同你睇樂趣住,齋講人工同穩定性,香港有咩工年薪萬零蚊或以下而且仲拖半年糧唔出糧?你搵比我睇下先
水魚出發未啊
不丹呢d玩泥沙都鋸兩舊,下場唔翻收你300真係對唔住港足fans
ok
「樂趣」同「人工」係冇得分開睇!你要分開睇就係不切實際。

人工唔係大哂,係要睇埋樂趣。巴士司機咁柒悶,咁嘅人生有咩意思?格硬做司機,搞到人生冇趣 ,遲早自殺
你係唔明定係特登玩嘢我一直都冇將「樂趣」同「人工」得分開睇,而係唔同你睇樂趣住先炸,齋講人工同穩定性,香港有咩工年薪萬零蚊或以下而且仲拖半年糧唔出糧?你搵比我睇下先
你再唔答我真係閱讀能力有問題,又或者九唔搭八
你唔睇「樂趣」住先,即係你呢一刻已經將兩者分開睇啦。你唔好講大話啦
講完一樣還一樣唔得??我再簡單啲,香港有咩工年薪萬零蚊或以下而且仲拖半年糧唔出糧?你搵比我睇下先
呢個下半場10蚊都唔值
冇得一樣還一樣嫁,要一齊講嫁。

再退一萬步講,足球員當自己返緊freelance,上午踢波,下午做老散得唔得。咁香港都有freelancer人工萬零蚊,而且俾人拖糧
點解你啲論點咁奇怪,點會冇得一樣還一樣即係我品評個菜式,我先品評食材質素,之後品評廚師烹調手法,就算我品評食材先咁都係品評緊個菜式嫁喎邊使一齊講㗎

全職足球員係要自己返緊freelance,然後freelancer會俾人拖糧,所以足球員俾人拖糧冇問題?家陣佢地做緊全職啊大佬點解做全職要當自己返freelance 俾人拖糧咁折墮香港仲有咩全職係咁啊?
嗌撚咗
繼續踩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞