致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
有意見 打錯
香港機場 LIVE | 香港足球隊亞運賽後返港 |Channel C HK
https://www.youtube.com/watch?v=FU6sCSOuInk
贏親都淨係可以1:0,輸親都係被人大抄,好難令人覺得你唔係-6 wo
最好星期4入場屌7班球員
黃絲點會撐支那香港
唔止慶祝一日,仲有幾隊開水喉大搞球星養老計劃......
分分鐘條水喉開到2034年主辦世界杯
安蛇
U23黎
世咩界盃 人地仲要無主力

《體壇周報》副總編輯馬德興在微博上表示,原來伊朗今場敗仗背後有宗離奇事件:有3名主力球員在主帥不知情下,離隊回去參加球會的亞冠盃賽事。

馬德興指,伊朗隊有3名主力在上周三(27日)十六強擊敗泰國後,便離開杭州飛往多哈參加球會柏斯波利斯(Persepolis)的亞冠盃分組賽,而且伊朗主帥拉沙(Reza Enayati)全不知情,在第二天訓練時才發現少了3人。
香港搞運動 搞條撚
洗撚你睇好
講緊冰島自己啲國民無論以前幾廢都照去支持呀
咁港隊都係U23,有咩問題
如果死守輸少2粒
我寧願港隊去進攻 那怕會輸多幾粒 起碼咁樣先會感受到強隊啲防守同點樣去進攻比自己強ge對手
希望可以吸收到經驗
星期四入場睇
咁點呢?
神奇小子贏咁多場 對住勁人咪又係廢
伊朗既實力 讓多三件主力都應該要贏香港啦屌
況且香港咪又係U23咁又唔計
勁囉咁到入到1粒
連哩啲說話都聽咗冇卅年都廿年.......
有個問題係 有啲球員話冇球場練波,搞到練習時間好少。 但依家隊傑志已經有自己嘅訓練中心,但係入面出嚟嘅幾個青訓,都好似冇乜點進步過,鄭展龍,顏卓彬踢極都係咁
入黎逐個block哂啲傻鳩
咁撚on9既論點都有
唔理咩對手,你贏1:0就係唔夠勁
難聽都要講,香港職業足球係要改革,應該另外組一隊波加入中超,本地既聯賽可以保留。
而家既商業足球已經係全球化,強者就越多人睇,弱者就越冇人關注。而家根本就好少人睇本地波,咁足球點搞得起,新設一隊波踢中超係暫時最好既辦法。
所以話你呢種球迷真係最識波,識得用睇世界強隊果種標準套落去睇香港隊

屌左廿年都仲屌緊港隊冇體能冇戰術,一定係唔關球迷事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞