致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
好過佢 成日上連登狙擊人
你唔好咁搞笑你以為香港足球員人工高福利好咩,啲人考狗同其他紀律部隊人工員工福利仲好啦,仲未計可以透過銜接課程博上大學嗰啲人,但係揀咗足球員就要放棄升學同其他工種嘅權利
你真係見識好少,你咁樣係連doggie 都不如
我之前都狙到佢無咗七個ac, 唔爭在啦佢家下柒到要當我d post 係notebook 咁洗喎

等大家睇下佢點柒法
冇興趣點進修呀??
你有冇諗過「興趣」呢個point?佢地對做紀律部隊冇興趣咪唔考囉,走左去做足球員。

既然以興街行先,咁有咩失唔失去呢?
連仔覆你未呀,傻閪?
你有冇諗過「興趣」呢個point?佢地對做紀律部隊冇興趣咪唔考囉,走左去做足球員。

既然以興趣行先,咁有咩失唔失去呢?
就算考唔到 都會好過你哩啲行兩步都喘氣同埋淨係上連登鳩up柒完一次又一次既人
我行兩步喘氣?咁你10歲嗰陣應該俾人閹左
輸乜鳩呀傻閪 咪答左你好多名校生囉 😂 你睇清楚啲啦傻仔
佢似讀壞左個腦
名校生代表乜?代表一定入到大學?

所以我一直講公開考試成績
佢唔係讀壞咗個腦,佢真心係天生弱智

[公告] 有關 LIHKG 申請刪除帳號及保護個人私隱事宜
https://lih.kg/tRHpKAX
#500 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你智障都唔洗周圍同人講
條友真心弱智
你智障都識上連登,匡智會啲老師都幾勁
你唔係咁寫喎 你上面冇寫話公開考試成績 淨係話讀唔成書喎柒頭你唔好咁柒得唔得呀
如果學你咁講 廿年都無體能無戰術 都仲要怪球迷有意見?都唔係要水銀瀉地 都係要有啲嘢睇吓姐

不過算啦 唔批評得唔可以有反向意見 繼續撐啦
小學雞到你 真係屌你都廢事
唔係點樣俾我狙到佢無咗七個ac呀

所以佢依家咪要改名嚟ff 處決咗我囉
讀唔到大學就叫讀唔成書啦,唔通學歷得中學程度叫讀得成書?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞