致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
咁撚廢點支持
安永佳撥住頭髮都入4強 你咁講中國隊應該原地解散啦
鳳凰計劃啲錢?去晒邊? 規劃呢?紙上談兵
個個都係為咗搵錢而唔係真係去搞足球
真心好睇 垃王勁到癲
你真係好撚柒
講一樣就柒一樣,柒一樣就講第二樣
好心啦
其實問題在於本地年青球員質素不足。
之所以不足,係因為香港本地沒有足夠優質教練以及良好嘅規劃。 導致香港球員質素= OVR C-F 有潛質A都死啦。 一棵樹冇營養點長大?
你組織唔到唔緊要,預咗。(千萬個理由,總之自己無錯)
你體能唔得,問吓自己點解?
你想人撐,唔應該用情緒、用香港隊
唔夠好波咪全場跑,體能唔駛用好多資源都操到啦,係咪呀各位大港腳?
三笘軒cls
On9
啲阿伯落場比人輕輕撞一撞都話人哋foul佢㗎喇
出到去正式比賽啲球證撚會理啲阿伯咩
唔好咁白痴好唔好
-日有香港足總,香港足球-定唔會好。貝生咁忙咁愛囯,不如返大陸搞足球啦。
無人睇咪摺咗佢
打咁多字咪又係輸
過多兩年變埋中國梯隊
睇連登波台都知,英超撐大球會
嘈到要生要死,郁啲屌到對家球迷死全家
唔講以為啲人有份捧盃

反而睇港隊就屌自己友
贏伊朗 世界排名廿幾睇唔到
有得合法賭就有得搞
撐唔撐係你嘅自由
但無需要踩多兩腳,講咁多風涼話
有班人一聽到啲人叫人撐本土就好撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞