致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
唔怪之得你淨係做到ACO
D邏輯勁到咁 真係屌9你都廢事
總之加油啦
因為哩度係香港
香港只會踩唔會讚
更加唔好講咩共同價值
你班傻仔以為自己踢緊世界盃?亞運咋醒下la,點支持得落
自從連登仔屌香港隊件新波衫一文不值,但到現場預早排兩個鐘都買唔到,我就知道連登同現實根本係兩班人,唔使理
簡單啲來講,香港同亞洲例強既差距係咁

香港= 盧森堡

烏茲別克= 挪威
伊朗= 巴西
日本= 西班牙

伊朗+日本基本上係世界盃常客,烏茲別克雖然冇乜入世界盃但前蘇聯國家好多歐洲人身型俄羅斯打法係亞洲屈機,三隊都算係亞洲頂級,就算韓國上屆四強對烏茲別克都係靠 「嗰個韓國人」加時絕殺先贏到

香港人唔好自視過高
Koger FC有葡萄牙 人踢緊

班血統L 走晒去邊度?
勁啊,勁-6
你估-6 真係咁易啊
1:0贏一隊高自己4班既球隊=負碌

好奇其實你有冇睇開波
我幾時睇唔起佢地?我只係話佢地本身讀唔成書,所以佢地去踢波無話失去左啲咩
成日嘈無支持無成績定係無成績先無支持呢d問題根本無意思
第一香港人唔係老奉一定要支持曬所有香港既嘢
運動香港本身已經唔熱衷
大把人4年一次奧運世界杯都未必睇何況港足?
要講慘大把運動慘過你啦係香港連聯賽都未必有
第二好老實睇波都唔睇你港足港超啦
英超歐聯咁好睇屋企開電視就有得睇都睇唔曬
水平低、無直播、無得賭你仲叫人買飛入場睇港超
講到尾除左「香港」兩隻字之外你根本搵到其他原因叫人睇先係度情緒勒索
4D3E真係垃圾成績,唔通你否認?

呢個成績,今日都好難考到UGC degree
4D3E真係垃圾成績,呢個成績,今日都好難考到UGC degree 
有講錯嗎?你唔信政府,但又相信政府公佈嘅官方武肺死亡人數。why?點解你要咁人格分裂?
乖啦, doggy,你啲post攞黎做筆記真係好好用
你做地盤狗有咩問題?
問題係你輸親都被人大抄啊嘛,柒啊嘛,興致勃勃打開電視睇你有幾熱血,點知就連續兩鋪被人炒4:0
當然呢個係忽然球迷嘅觀點啦,但你又想多d新人支持你港足,當全城關注嘅時候打到咁柒,點撐你啊,剩低嘅就係班圈子圍內日日吹奏對手幾厲害黎襯托自己贏1:0有幾勁
有個鳳凰計劃嫁
不過心照啦 班人都唔係真心搞波
為掠水
又鳩用情緒勒索 宜家威逼你要為咗撐香港做啲傷害你自己嘅事?勒你老母索咩on9仔,呢個term真係俾你班傻閪唸口簧柒頭緯到爛晒喇
得,你可以覺得支持代表自己嘅隊係難受嘅,咁就真係唔好再講咩香港人社群,反正冇咗香港人社群你都唔會死
你吠完就冷靜啲諗吓,香港足球員係咪多數讀唔成書嫁?

你支持香港足球係一回事,都要面對現實嫁傻閪
其實就算冇足總,我都睇唔到香港可以點好。最基本,你點樣可以搞活個球壇,令到港超足球員可以月入5萬?
好奇想知你點睇MIRROR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞