致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
今次根本係運氣 打飛機黎做乜 隊波廢到 基本體力輸哂比任何一隊
怪就怪 香港太多娛樂 個個都唔自律淨係識去飲酒玩
你咪繼續撐班短命種垃圾囉我又唔阻你
人地踢得差你地唔屌得,
但用你真心金銀既錢去睇既一場波,就唔可以投訴踢得唔好
咁咪用念力支持同好似足球咁用眼神防守囉
芝娃娃就係芝娃娃
講到唔想理都要衝入嚟吠
Anson之前有場贏波之後嘅IG story係做assignment
屌你咪又係u23

成撚日話話咩香港人踢波追夢又失去呢樣果樣,外國踢低組別果d咪一撚樣,大撚把人返住正職黎踢波啦,廢就係廢,唔好搵籍口
成撚日叫人發放正能量
呢度香港社會 你知唔知你講緊咩
其他野全部唔掂 係搵人出氣架啦

你開個post 都係黎屌人啦
韓國點樣副選呀,李剛仁都返嚟踢又副選?
衰過麥花臣嗰啲阿伯
歷史性入四強都唔自豪, 唔通你老母死左先自豪咩
去冰島睇下啲球迷點先
人地年年出局都係支持又唔會講啲晦氣說話
弱隊不嬲靠一球半球或者拖到12碼架啦
你唔中意支持咪唔好支持 乜撚野衰過麥花臣阿伯 你落場連烏茲別克都晉唔到級
屌你老母大家都係U23講到香港大國腳踢人地幼稚園咁
咁贏伊朗同巴勒斯坦你唔講?又冇野望?
嬲到咒人短命種
用下腦都知你講廢話
黑人自律就可以拎游水冠軍咩
白人自律就可以拎乒乓波冠軍咩
睇你連街場比賽都未踢過就係度9Up
咁撚柒自大又冇見識
亞運呢d u23波入個4強都要攞黎打飛機仲要係比人㩒屌到仆街,呢d飛機打黎都哂氣啦,成日話自己勁,有幾撚勁呀?亞運u23 4強
是但啦
之後得中國隊
亞洲第四都唔勁
韓國出副選真係都市傳說黎
出國踢波個班要免兵役都會踢一屆亞運
亞運金牌起碼易過奧運銅牌
亞洲盃/世界盃韓國又唔計
啱,亞洲第四都唔夠勁
連最有米嘅傑志都只係搵朱仔帶隊嘅情況下,我諗都唔好期望有邊隊會搵到鬼佬做領隊
所以? 咁係咪代表香港排名好過伊朗 ?
贏就代表咩?
如果香港隊好似今晚場季軍賽踢撚到屎咁但贏左
相信我都會屌香港隊
一步登天大炒日本咩,破紀錄第四都好叻啊,希望政府俾多啲資源佢哋發展先係最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞