致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
見你俾啲小學雞回應,咪陪吓你囉傻閪
仆街 早知唔晒時間覆佢 原來真係弱智
你仲話人弱智?

你睇下你講過乜?

佢依d 仲要係陳雲忠實fans 嚟智商緊係有返咁上下
你講「魯柒」就得,我就唔可以講「魯魯柒柒順鳩獸」?你又人格分裂啦,傻閪
你up 乜柒呀
你勁似有亞氏保加症

有病就睇醫生啦屌
我都唔知你up乜柒。見你鳩噏咪陪吓你囉
為咗興趣做足球員,放棄咗份人工高冇咁辛苦嘅工,咪真係放棄咗啲野囉,你有冇諗到呢個point

唔係呀,你真心弱智㗎大佬

Doggie 出嚟啦等波台手足睇下你點柒法
冇興趣做紀律部隊,所以唔投考,咁就唔叫放棄啦

我冇興趣做AO,所以唔投考,咁唔通我又放棄左一份月薪廿幾萬嘅署長職位?
好撚癲 睇黎佢仲大獲過唐仔
你講「魯柒」咪一鳩樣,你又人格分裂啦
唔係弱智嘅,好難作到依d 名

佢之前癲到改wiki 話人係五毛絕不誇張
手足冇燒過大家樂
你知唔知揀一份工唔係淨係睇興趣,仲要睇人工同前途等等,你又有冇諗過你既前提係定於冇興趣如果有興趣又點睇話晒今日部隊人工同福利咁吸引,唔講呢啲工大把工好過足球員啦,要搵份同足球差唔多興趣嘅工好難咩,仲未計令到啲人諗住升學
比番啲時間我
興趣仲包埋讀偽進課程、面試嘅preparation、工作性質。

嗰班讀唔成書嘅球員,叫佢地讀偽進課程,會嫌悶。根本冇心讀書,只想踢波。咁佢地做球員,佢地係冇話要放棄邊份有前景嘅工作

你唔好講到讀唔成書嘅人,考紀律部隊係好容易先得嫁
佢話贏左世界盃隊喎
咁伊朗U23 & 香港U23嘅差距,同伊朗隊&香港隊嘅差距有咩大分別?
你都識講啦,興趣仲包埋讀偽進課程、面試嘅preparation、工作性質,係香港好過做足球員嘅工大把啦

你唔好講到讀唔成書嘅人,考紀律部隊係好容易先得嫁,你講呢句我笑到仆街考紀律部隊既人好多係到唔成書先去做嫁喎,有一部份人dse 5條2都冇,有幾難考呀
大家都讀唔成書,考紀律部隊失敗嘅人多的是,多過成功嘅人呀
有啲係體能差衰咗,但對於原本中學踢開波既人體能好過一般人啦唔做紀律部隊咪做其他工囉,你以為香港做足球員真係咁正,你睇吓啲訪問辛酸到不得了,根本大把工好過香港足球員,所以香港地做足球員既話我覺得樓主嗰句「佢哋為左追夢得到幾多?又失去左幾多?」係冇問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞