致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
決定推宜家踢緊呢場大理文對爛區俾大家睇
幾好睇喎
咁都有得反勝
真香港人係唔會撐呢隊中国香港隊,識撐一定撐Konger FC
正如班主持咁講 大家入場睇返一場咁多先當鼓勵下我覺得大家成日講日本 都要明白佢地用咗好多資源持續咁多年先有呢個成績
睇完足球小將既細佬會多咗人踢波,大人就培養小朋友去玩,然後政府就睇情況慢慢分配資源。成人隊一樣有搵過外國人歸化入隊踢,其實由弱到強根本無捷徑
潘文俊條撚樣頭先仲話唔好用咁多入籍兵 但自己做緊果隊傑志用得最多 仲要有咁老得咁老
FB好耐冇睇唔知道
但ig好多傻閪
屌都費事
香港就支持,中國香港就支持執咗佢
佢哋為左追夢得到幾多?又失去左幾多?

佢地讀唔成書,唔踢波咪又係做藍領,所以佢地本身冇野輸
咪賴三賴四啦 波台都大把人踩港隊啦
唔好係到懶智者啦, 係到盲撐
又想屈香港人唔俾錢
咪係,仲留意呢隊香港隊唔係藍就係鬼
孫銘CUHK
Jesse HKU
鄭進泓 HKU
Anson UST
晉銘 City
曾以行 Poly
香港足球不嬲都係垃圾 認咗佢啦仲死撐屌你老母臭化閪
成班mk 死傻閪懶係熱血咁
撐得港隊就要反konger fc
睇少場都係cctoy黃絲
算吧啦
咪玩 今時唔同往日
而家好多讀書勁
九唔搭八,講到衰過麥花臣
麥花臣班阿伯當年贏唔贏到伊朗呀
係到盲反
香港根本就廢撚到仆街,剩係識打飛機,4強又點呀人地日韓都係出副選咋,成日踢d垃圾波襯人地出副選比你守和到或者贏到就打哂飛機話自己好撚勁,好撚想嘔呀,廢就認啦,成日話香港勁揪真係唔撚要面,廢都唔撚認仲講乜進步
咪認撚左廢囉,撚有話勁呀,勁晨早就覺得贏伊朗應份啦憨鳩。
韓國撚有副選,睇多啲波啦柒頭
死傻鳩,咪話左廢仲贏到伊朗係奇蹟囉
中文字都唔識睇?
又情緒勒索
咁既質素都對唔對得住真金白銀買飛既觀眾
加油牙!支持港隊!!
你地多d努力

不過我都系只會睇4大聯賽🥱
無期望咪無失望
入到4強已經好叻
成班當個波係炸彈
有波在腳就想甩身
老閪亂踢上去 唔理中唔中

冇話睇唔起香港足球
但原來你連傳停帶射基本野都未做得好
先唔講傳同射
帶波2秒 係自己地頭可唔可以帶下先

連基本小小信心帶下波都冇
當左個波係炸彈
後場解圍省自己友輸角球
相信解圍係有時間帶定再解
而唔係一鳩腦袋空白省上去
個心態俾我感覺到 省到人? 唔會咁好彩既
鳩斬上去

你都上得大舞台,起碼俾小小野人望下
次次支持得香港隊 都唔知支持乜,
咪支持次次所謂既‘’鬥心‘’
鬥心呢2個字想再用多幾多年

相信我講完又變左踩港撚了
睇埋最後幾段先啦,都無叫你地一定要入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞