致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
多謝支持
係咁㗎啦
張家朗都係贏咗金先多人識啦
有史以來第一次贏伊朗喎
仲要係 Poly Physio ,點跟
亞運u23咋,同成人隊兩回事,不過是撚但啦,你地鐘意話勁咪勁囉最緊要你地打飛機打得開心
啱呀 香港根本is a joke 你一日係中國香港 都唔會有歸屬感
事實就係 杭州啲中國人對中國香港嘅支持仲多過香港人
其他香港運動員輸,大部分comment都係讚同鼓勵運動員
港足輸俾亞洲勁旅+破記錄入四強得到嘅comment係廢到咁我點撐
香港無根 香港人無歸屬感
咁呢個誇張左 但港隊真係垃圾
我覺得唔係睇唔起香港足球,係睇清楚香港足球同其他強隊國家既差距,甚至乎近幾年已經不斷比其他東南亞國家追緊甚至超前
唔係喎 女子壁球隊攞銀 連登仔個個都屌到仆街喎
有時網民係咁架啦 我未睇comment 我係覺得香港入到四強創歷史係好開心 好勁 但你話係咪踢得好好 唔洗檢討 咁又真係唔係 你睇吓人哋而家冠軍戰兩邊啲組織 進攻真係好好睇 香港隊係真係冇乜閃光點 所以香港足球係仲需要繼續努力發展
狀態體能呢啲呃鬼到人咩
係廢就係廢,平時有幾努力呃鬼到人咩,當個個第一日睇波

你老母下下停波甩撚晒腳叫人點支持得落,練好啲基本野要好多資源?

又話無人支持,入場睇班柒頭hea9咁表演咩,當人弱智入去貼錢買難受?
用文字說話既足球隊
中甲神射手
唔知麥花臣阿伯或者你本人得唔得?
你不如直接話佢點解唔可以勁到下撚咁?
其實係呢個地方人既注專,佢地努力左 唔代表會有其他人既認同
人地唔係u23?人地唔係同成人隊兩回事?
所有人都一定勁唔過你個鍵盤
人哋日本戴志偉可以成日去到邊都踢住個波 你香港人去到邊都被看更話呢度唔踢得波喎 收返埋個波啦
香港既事關我咩事?
係喇係喇,踢職業停波仲廢過啲波場業餘又係因為環境問題啦
話人垃圾之前,諗下自己放左幾多資源落去
如果響英國搞青訓有冇得諗
還店咁多移英撚
之後踢港隊
原來同日本一樣出大學生都入到四強
去踢英格蘭啦仲代表臭港
去咗英國就唔踢港隊啦 本身就係因為唔鍾意香港移英 仲返黎托柒?
結果係當我一支持就係勝利球迷。唔支持就睇唔起。講杭州人支持香港隊多過香港人。
你地唔撚去話杭州人勝利球迷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞