致所有睇唔起香港足球嘅人

717 回覆
2200 Like 309 Dislike
笑撚到我
樓主有冇入場? 開完個post就潛水?
pin this?
你呢啲撚樣平時唔留意港隊 淨係識抽水就慳啲啦柒頭
邊個開post抽水先?
輸就一定正常 實力既嘢唔會一日變
早幾年港隊幾時坐爆大球場呀柒頭
答左先啦,邊個開post抽水呀,你咁留意港足又有冇見佢出現係你地圍爐post呀
香港波就算啦

用埋啲都唔係香港人既人

完全無歸屬感,比人唾棄都係遲早既事
都無得賭邊有人會睇
咁撚廢比人睇唔起好合理
咁撚廢留意黎都哂時間同埋唔洗特登留意都見到輸比不丹2粒,廢到咁突出
見到港超post入面仲成班圍爐話輸波唔係壞事就知除左足總有問題之外,連班盲撐球迷都出埋事

【 中國香港 對 土庫曼 — #購票詳情 】
港隊將於11月21日晚上8時在香港大球場迎戰土庫曼國家隊,門票將於11月15日上午10時起 於購票通Cityline發售。詳情可以瀏覽足總網站(https://www.hkfa.com/news/latest-news/20295/detail)及購票通網站(https://sports.cityline.com/tc/2023/hkgvstkm.html)

🏆2026世界盃暨2027亞洲盃聯合外圍賽第二圈 | 中國香港 v 土庫曼
🗓日期: 11月21日 (星期二)
🕓時間: 晚上8時正
🏟地點: 香港大球場
🎟票價: 正價票 $200, 特惠票 $50(購票通平台手續費:每張門票為港幣15元)
*每次交易最多可購買10張門票,門票以劃位形式發售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞