[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#109

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
會,係有少少delay
HDCP會disable姐係睇唔到Netflix D+
畫面多野同快有機會起格

總之你明白佢個原理就得,佢其實係錄你個畫面,再即時播番片出嚟
34M1C5500V 淘寶做緊1699人仔未連運費
文書用ok,但會feel到delay,算係可以接受既
其實佢准4k係點解
1440p想扮4k
係喎要2160p 先係4k
呢排猶豫緊行貨27GR93U定淘寶PG27UQR,
最後都係揀咗PG27UQR
PG27UQR 3599人仔未連運費 差93u 成千蚊喎
京東2912人仔
自取免運費
點解可以咁撚平
聽d人講Philips 同Aoc 同一間廠出 好多mon仲要用同面板
所以Philips 係外國版Aoc

btw有隻佢地牌子34吋,1249人仔,仲on9
睇d spec 都唔差
當然冇Lg *** 呢d mon 咁靚仔
剛買C3 想問下有冇大佬教點setting for打機
點先做到呢個價? 我見asus官方店3599
31號晚做到兩千七,後尾變返兩千九
記得係App呢度拎券
aoc 而家aeon果邊好似都懶得整mon
淘寶買c3有冇伏? 做緊人仔6499好吸引software/功能有冇閹割鎖區嗰啲濕鳩嘢?
係京東見到AOC隻CQ27G3S 1299人仔
其實係咪應該買香港舖C2水都係六千幾算
仲有貨咩
我就係唔知市況所以問
咁C2衣家最抵係用咩途徑買好?
去av life問c3折實價
可能有7字頭
咁好似更屌得落
C4有排都未出架啦?
想請問2.5k左右2K打機睇劇Mon,有咩好選擇
Philips 27M1N5500Z4 / Msi Mag274qrf-QD
依兩隻又點睇,主要想cp值高,目前用緊4070卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞