[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
HT都出得唔得
想後追mcfarlane tact suit 發現無晒
買六人包
太多啦

bale 之前果堆我麻麻地

我覺得tact suit 幾啱the flash 架車 想買一set 姐
之前模倉好似清貨價,勁平
玩具呢家嘢永遠都係愈睇愈靚之後先發現炒起要後追

2.0
Holy Shit
Bulk到
J 撚死我J 撚死我J 撚死我J 撚死我J 撚死我
https://www.cbr.com/dc-comics-titles-tripled-sales-gunn-safran-dc-studios/

DC 自新 CEO 接手後,漫畫銷量都有好大升幅,有啲上到3倍銷量
但高成本製作電影
例如 Shazam! Fury of the Gods / The Flash
佢哋boost 唔到票房
呢套嘢都出得返玩具真係神奇
下年出CoiE同Watchmen動畫電影
WB is considering delays for 'Dune: Part Two,' 'The Color Purple,' and 'Aquman and the Lost Kingdom' due to actor's strike; and following several reshoots for the 'Aquaman' sequel.
Dcu 睇怕可以留畀我個仔睇
即係上戲院
蜘蛛俠動畫真係開左條路,有唔少漫畫化表現手法
可能都係呢類風格
就快有套tmnt ,都係漫畫風,吸引過以前擬真cg或真人版
巾總繼續可以白逗人工 每日返工就係扮擺工 twitter同人開戰 9up 亂改人地套戲ending 諗鹹濕gag 睇下戀童野真係筍工黎 唔怪之得反口都應承做
諗多咗喇
關咩事
蜘蛛俠個玩法萬中無一
你未睇過其他dc動畫電影咩點解會覺得上戲院
我指個美術呈現手法,有漫畫vibe,漫畫色渲染的風格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞