[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
屌 咁講真係有啲似Henry
唉屌你老母 gal又可以拍得ww Henry 就唔拍得superman 我屌你老母wb賤巾
同意
雙重標準
收皮啦你 依家又反賤巾啦?
講到尾同濱田一樣 淨係想洗走Zack Ben Henry同Leto
我份人好公道
做得唔好就會屌
越諗真係越撚慶 wb一開始叫henry官宣回歸 賤巾就話要拍自己套superman 唔要佢 ok 當你reboot 但依家你又用得返gal喎 我屌你老母啦 咁當henry係咩?咁點解唔一開始直接用前朝已經定左既野黎run呢?反正你都比gal回歸啦 賤巾真係撚樣黎 快撚d仆街死啦
年紀大係藉口
一開始已經話得一部分會keep
咁咪on9囉
一係全部唔要
唔好要啲唔要啲
本身佢個規劃一睇就知係高門檻
拍套超人都塞隊唔知乜春野入去
而家仲要keep某啲舊人
冇追開既叫人點睇?
唉 求尻其喇
已經唔係好想理dc搞成點
成間公司個development除左animated series
做乜都求撚其其咁
係人都知。佢要keep peacemaker 同佢老婆同佢細佬嘛
但你又用Henry 年紀大做藉口唔要佢
啊gal 同為三巨頭細兩年又ok?
不過是撚但喇拍完出到街先算
宜家演員同編劇大罷功
兩年內都唔知開唔開到戲
拖兩拖又到gal 出黑底farewell statement
咁呢條友咪賤種咪係垃圾囉 乜撚野年紀大姐 根本係藉口 你係reboot就全部recast啦 又要keep佢班ss peacemaker 唔好話街客 死忠dc fans都唔知你究竟搞乜9 等收皮啦dcu
濱田就算係占根撚有講過話KEEP唔KEEP
依家計埋之前吹過風既robbie姐個堆咪啫係之前冇提個堆
屌佢個PLAN嗰陣都冇點提過SS同WW啦
咪同個陣一堆估一樣囉KEEP D叫好叫座既
GG cast WW 真係perfect, 可以繼續J 佢真係好開心
但有個問題,咁DCU入面出WW3 咁佢即係DCU既WW1定DCEU既WW3?
唔好咁認真啦
DCEU 角色下場:
Superman (已炒)
Batmen (已辭職)
Cyborg (已消失)
Black Adam (已收皮)
Flash (未知去向..在神速力中盤旋)
Wonderwoman (轉入DCU)
Aquaman (轉入DCU)
SS & peacemaker (轉入DCU)
SHAZAM (睇黎轉入DCU)

完全唔係一個hard reboot
照咁睇會唔會係想咁玩crsis on infinite earth?
DCU 新超人令班,部分DCU角色用舊演員演不過唔係演DCEU個角色,COIE event 撞返成班 syndereverse (henry 秘密回歸玩 spiderman no way home咁)。之後比其他studio 拍synderverse 互借演員(學sony marvel咁玩),係既都幾完美
DCU 要做到 marvel no way home果種震撼真係要搵synderverse 加入先得
一早話左唔會啦
咪有有人問過濱田原本個crsis on infinite earth計劃
咩都有可能! 要對DC有希望
jason momoa firm 入dcu做水行俠?
crsis on infinite earth動畫有人問佢兩個問題
第一係咪DCU
第二會唔會係用黎試水拍真人crsis on infinite earth
兩個都話唔係
dc 係令人失望果方面做得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞