[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
用又屌話年紀籍口
唔用又屌話撚鳩人唔尊重FANS
發覺占根對個堆舊人依家就黎呼吸都有罪
1. 目前公佈既 Part 1 無WW 無AM

你咁都唔撚知
你係文盲定妄想症?

2. 請問 DCU 唔係新universe係咩?

連名都專登改個新名
咁都仲要屈??

DCEU 啲演員去向關 DCU 咩事???
使唔使安排埋佢地一日三餐,將來拍咩戲直到退休再揀埋退休去邊度玩???

DCU 會進行選角
有可能會選擇以前係其他作品擔任相同角色既演員
亦可能會選擇新演員

到目前為止
Confirm 既只有 Waller 入面部分既角色既演員會同 Peacemaker 既演員一樣

至於劇情同其他universe有無關連目前無人知
3. 你覺得CEO可以話哂事既話...
不如都係乖乖地讀多啲書啦...
就係囉 點解Gal會講得出自己有可能拍WW3呢?
自己ff 出fake news?
定係傾嘅過程有對話俾佢reference到 或者誤會有得拍?
係Gal 定 Dcu ceos 定記者fake人?
但係dcu ceos 永遠都有權力𨤳清事實 但係就表現到冇諗過搞清楚d事
唔係佢9up得多 邊會招來咁多混亂
炒patty jenkins 果期
gal 已經無啦啦出過post 話自己中意做ww
為左show 班fans 支持自己keep 到自己仲係ww

今次基本上係同一招,Hollywood 大量呢d廢招
用得高明就係Deadpool testscreen leak
用得柒既就係Henry Superman

反而James Gunn 拆招方法好左好多,唔當面踢爆,直接放料俾大網站反駁佢
佢地根本唔明Hollywood 班人做野方式

佢哋覺得ceo/director 唔用個演員就應該指住佢屌

事實係就算唔想用/傾唔掂都只會圓場官腔,例如我好期待下次同你合作之類廢話

真係要就一早簽約lock撚實個演員啦
個問題係究竟Gal 講嘅野係咪事實咋嘛
事實: DCU 唔會包括ww3 , 好難明咩?
原來你知道"佢講既係咪事實"呢個係一個問題黎
咁你未搞清楚係佢自己鳩UP
定占根有講過但唔係真係比佢拍咁既意思
定占根真係有話比佢拍
你屌占根托柒咩
peacemaker season2咪就係James Gunn無公佈係DCU ch1 但又話會緊接超人製作 又話會歸DCU嘅作品

James Gunn亦講過佢只係公佈左少部分DCU ch1作品 好難明咩?
非黑即白
邊有人講過唔用就要屌

henry 被人叫宣佈回歸 再之後又話唔係
呢種唔係官腔 係撚狗
佢成日都係咁
點解會有人覺得一個演員同高層傾完雙方滿意結果會係無合約咁走
呢單野你地係都要無視中間D膠層都大換血過一次架喎
Variety 篇文有無睇?
被咩人叫佢宣佈回歸?
點解咁撚蠢無簽任何合約都肯宣傳?
首先係henry 果單 james gunn 或者係dcu studio 已經示範左一次撚狗
然後dcu 官方 係可以直接解釋了當 但就係冇清晰嘅回覆
好簡單喺twitter 1句 其實未plan WW就已經完
你理得人地係點
叫完人做 轉頭起飛腳
見親你呢啲on9留言真係忍唔住要屌9你老母臭閪
你咁講姐係wb無問題?呢頭叫人宣布回歸 果頭就搵人reboot 你真係去驗下智商啦弱智仔
佢無續集任何合約之下對外宣布自己回歸,所以係咪佢自己撚緊自己d fans?
ROCK哥揾Michael De Luca搞出黎野既關占根同DC Studios乜事
一早答撚左你啦,自己扮文盲睇唔到,
henry 宣布回歸Rock奪dc權過程,而佢失敗左上身既點會係dcu 老總?
最有問題係一個無合約喺身演員宣傳自己權力以外project
WB有問題啊問題分權問題囉不過
所以始作俑者Rock哥咪收左皮
DC Studios直接David Zaslav管De Luca個堆膠層再伸唔到手埋去
本來就唔啱規矩搞出黎既probject點解要仲推落去
下 wb叫佢宣傳 咁佢咪做囉 你依家係blame the victim
唔係wbd 有人叫henry 宣佈回歸 佢會做咩?
又自己出fake news呀?

講緊 dc官方 隨時都可以announce or tweet 去𨤳清事實 但好多時都冇咁做 自己容許混亂產生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞