[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
The whole gotham war is a fucking joke
原本係前朝打算服務 sub 左hbomax人既電影仔, 但以佢財政唔應該拍到咁貴, 始終99.99% 既人唔會因為呢套野新加入sub 落 hbomax 度, 咁新班子上任收到既任務係 cut cost, batgirl 太差直接 del 減tax, blue beetle 計過應該一定蝕錢, 但上映應該可以回返少少本, 就算埋單攞返兩千萬 ( *呢度指負少兩千萬, 唔係賺兩千萬) 都好過直接上 max = 0

本身無錢唔應該學 disney 咁落大本拍呢d 免費比sub 左既人睇既戲 disney+ 依家都中曬伏, 不過人地老本夠
好核突
你講嘅新班子 係指邊一班?
blue beetle 唔係james gunn 未做之前已經宣佈會上戲院咩?
應該係 wb 收購完成後已經想咁做
某群體:James Gunn 拍Superman前會俾人炒
David Zaslav :James Gunn 個DC 10年Plan先叫一個真正DC planning

究竟佢哋FF緊咩人炒James Gunn?
個十年plan 依家有咩details?
溫馨提示 David Zaslav 係 WBD CEO
對 DC 10年 plan 知道得一定同你一樣咁多啦
做乜9
咪問緊依家放出公海嘅有幾多details囉
被害妄想定乜鬼 咁敏感
DCU Chapter One: Gods and Monsters
公布左十個Project ,James Gunn 話一半左右
預計一年兩個 Project
個 reset plan 根本係 david 意思, gunn 跟 order ( 或者係因為要reset 先請佢) , 從來都話 gunn 最快都要 superman fail 左先會唔穩, blue beetle 同 Shazam 唔係 gunn 既野黎, 我都唔知點會 ff 到佢會依家比人炒

我依家睇唔明係點解佢套野 cast 咁多英雄, 佢打算唔交代 superman 點黎定點
好似講左唔再拍爆星球,
好似the Batman 咁無拍後街殺老豆老母。

始終James Gunn 都係拍team up 起家,由頭都尾都唔覺佢會忍到手唔加角色入去
真定假呀
冇backup㗎咩
咁你覺唔覺得佢又會玩屎尿屁鹹濕gag?
邊有可能

James Wan 盡左力
港式無厘頭幽默?肯定會有
睇咗片反而有啲期待但屌你wb搞到無晒後續james wan都俾人撚咗咁耐
周星馳d gag高質過佢好多
咁所有港式無厘頭最高質一定係周星馳早年電影
我對James wan有信心
水行俠2係Dc最後一套有興趣睇既戲
信溫子仁….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞