[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
1. Henry cavill揾 McQuarrie pitch wb 新superman idea , McQuarrie事後公開屌wb對新idea 無興趣,想佢幫手fix 一個broken idea ,所謂broken 指邊個心照啦

2. 2017年公開訪問入面公開讚 joss weldon 對superman 諗法同佢一模一樣

3. #Releasesnydercut Henry cavill 係所有main cast 入面最後一個表態

明明一點都反駁唔到都唔明點撚樣可以ff到 佢好似好撚buy zack snyder方向咁
首先你話henry踢走zack snyder 姐係你言下之意覺得佢唔buy snyder對superman既寫法 咁我咪貼返佢講既野出嚟同你講 佢唔係唔buy 只係想係行果個approach之前先拍一套陽光mos2

其次 henry係一個原著撚大家都知 佢唔滿意個劇組唔滿意個劇情就會走 witcher已經示範左比你睇 佢真係不滿就唔會話願意拍jl2 jl3 直接quit啦 再講我上面都講過 zack係比wb炒 你會唔會搵一個比人炒左既員工同你老細講數?

我真係唔明你點撚樣get到佢想踢走zack snyder 由頭到尾係到ff果個都係你 人哋ig講既野又唔信 自己係到ff一大堆野 乜撚野一半正確 貼埋人地訪問出嚟 又ff人哋要踢走人好撚唔gur zack咁 有病就睇醫生 大個仔就唔好再咁on9講咩iq150啦
支持根嫂挽救DC
依家得一個事實:佢2018搵另一個導演一齊pitch
你上面講所有野都係你自己ff 加上去
哦 原來henry ig講果d野 interview講果d野全部都係假既你講就全部都係真
《芭比》全球票房破11億,超水行俠成華納歷史第二高
北美第四周末收3370萬,累計5.26億(已是影史第18)
海外收4510萬,累計6.58億
全球累計票房11.8億,超越《水行俠》(11.49億)和《指環王3》(11.48億),成為華納歷史第二高(第一是《哈利波特與死亡聖器(下)的13.42億),影史第25
Barbie一個救全家
tomboy lois正撚到

好評如潮!DC 超英大作《藍甲蟲 Blue Beetle》首波影評解禁
「DC 的巨大勝利」。
每套上前都係勝利
睇下拉丁人同「非DCEU」有無用
呢啲開始同 手術成功 病人死亡無乜分別
電影成功 但票房失利
The flash 吹到史上最佳super hero 片添
等睇又話best dc movie since The Dark Knight
睇黎有Barbie2
harry可摸耳做新ken
Henry 先啱
比wb咁玩法 佢應該唔想同wb有咩來往啦
由漫畫師羅伯威廉(Rob Williams)與金姆李(Jim Lee)在2016年創造的天眼局幹員艾蜜莉亞哈考特(Emilia Harcourt)一角,原本在《自殺突擊隊》漫畫中僅出現幾輯便喪命退場,然而隨著該角在DC電影宇宙中受到重用,近期也將在《蝙蝠俠:智勇悍將》漫畫中重出江湖。
根嫂喎
改設定 定係 當新world咁寫
好核突

至少可以肯定正確位一定好多
兩個禮拜前套極桿巨鯊,單係中資已經夠係影評人入面囉一大堆0分
唔知係咪有機會變做dcu first movie
冇人睇bb
睇左

打鬥無咩問題

但無咩點講起源故事
我睇完都唔知隻聖蟲個來歷

劇情離唔開親情
又老土又悶
個妹勁撚豬閪但又多戲分

兩個彩蛋,第二個廢既
(可能我唔識野啦,戴定頭盔)
求劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞