[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike

Gotham 個 Joker 有無靚既 1/6
岩岩睇完Flash 劇情黎講算幾唔錯
但啲動作特效就好麻麻.. 由其拳腳交 冇咩打擊感
同埋超女件披風 郁都唔郁冇咩feel
籃甲蟲全球票房仲未過億 蝕到喊

某堆人搵翻 11年前James Gunn 為Nolan Batman屌鳩Tim Burton Batman
套嘢全無賣點
點睇
第一個拉丁美英雄
佢原本放Max播都無票房架啦
依家票房當bonus

唔睇票房 咁點解要上畫?文藝大作?
為咩nolan 佢連nolan batman都覺得垃圾你係咪覺得佢講得好岩?
個玩法其實係點?
原本係hbo 上有冇收益?
不過轉上戲院有冇因為咁洗多左而倒蝕多過淨上hbo都好難講?
宣傳費都要一兩千萬吧
咁依家都有幾千萬票房
可能夠上戲院果筆數嘅開支
套戲本身成本就追唔返
佢鐘唔鐘意Nolan batman 我唔知
但我肯定佢鐘意佐治古尼batman
佢邊句覺得Nolan Batman 垃圾?又自己ff?

I don't think either one is classic, and I don't even really think Batman Begins is good. But they're far superior to the first Batman.
I have problems with both of nolan’s films

你自己成日ff就話我ff 你都ff自己iq有150啦
Have problems 代表垃圾?
不嬲打鬥唔夠好就係Nolan 最大problems
無阻佢tdk 係史一英雄片
係史一英雄片 你覺得咋喎 你老細巾總唔覺喎don’t think either of one is classic Anyway, 你po佢呢段野上黎係咪都認同佢?覺得tim burton batman係垃圾?
佢還佢覺得,我還我覺得
就算好似你呢個Zack Snyder 死忠都可以光速唔贊成佢d 濕鳩idea ,直接割蓆。

仲有錯啦,
我po 呢段野上黎係講緊某群體又用舊料想逼James Gunn 下台,重推#firejamesgunn ,
邊度有人好似班撚樣咁咁得閒睇佢十一年前講既野逐句捉
乜野光速割蓆佢好睇既咪支持 柒既idea咪唔讚成係fans就要樣樣都支持架?好似你條柒頭咁咩 wb同賤巾乜野柒決定都支持

姐係咁 佢講咩野就代表佢個人同品格係點 10幾年前講過pedo野 到依家拍戲仲玩緊低俗野就證明佢個人人格有問題 覺得clooney batman>keaton batman 就證明佢個人品味有問題班人係好得閒架 但鬼叫賤巾咁多柒野比人發掘出嚟
可惜發掘完除咗圍內自high同俾人笑之外咩都做唔到
引到下路人注意原來呢條笑dc 品味奇怪既柒頭做左dc阿頭講多無謂 佢有料就引到人支持dc啦 你睇下bb票房
連續幾套拍得唔錯但回唔到本係代表reboot dceu係正確選擇

到dcu電影回唔到本先出黎笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞