[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
一早block左呢d垃圾
我理解係將來dcu都會拍Blue beetle 但唔係依家嗰班cast
依家嗰套只係食咗頭啖湯 唔撚關ceo事
姐係今套Blue beetle都係condom
無乜宣傳
我估係唔會再拍blue beetle 起源
直接群戲出現
發生過嘅事唔係dcu入面
宣傳?
你唔係唔撚知荷里活演員公會罷工呀
咩9演員都唔撚會出來宣傳呀
宣傳得演員先做到咩得演員一part 控制哂宣傳?
佢原本炮灰就預左
望下呢堆唔可以做你仲有咩宣傳可以做囉
學老迪咁吹話用人著皮套好似迪士尼D公仔咁?
https://www.today.com/news/sag-aftra-strike-rules-2023-rcna94259
唔俾演員做咋喎
宣傳又唔係得演員果部份
你要做實有野做㗎喎
宣傳D相又好片又好唔駛演員拍?
你講下可以做咩囉真係
幾大片商可以問你買橋喎始終連迪士尼都只係諗到揾個人著公仔衫扮頂檔
係咁易駛一堆片延期咩
例如d咩?
成套電影講到好似演員run哂咁
interview 冇演員都仲有導演 編劇 配樂 美術制作啦
兒童向d 咪出玩具 擺下模型展覽

the flash 都掉錢入NBA 淨係播trailer啦
係youtube廣告暫時都未撞過blue beetle trailer flash就睇過幾次
game 嘅event / 同其他廠連動出skin
連自己隻dc candy crush都冇活動

barbie 咪一樣可以有宣傳
係咪on99
barbie首映
演員出來pomo
演員公會都未撚罷工
我幾想問下閣下邊套戲會用導演同堆幕後宣傳咁撚過癮
就算有除左個幾個明星導演有邊個會留意
不過閣下咁宣傳鬼才都問幾時去同五大片商傾下反正佢地頭痕緊
barbie 得演員出嚟宣傳咩?
迪迪尼應該一早黎諗到攞料啦真係
一早黎就知好多方法宣傳
https://twitter.com/THR/status/1680373254224248833?s=20
Nolan 咪得

不過呢個世界有幾多個Nolan
on99
barbie演員做撚完宣傳工程
咪咩撚都得囉
你比較個做撚完宣傳工程既電影
比咩9姐
你咁講咪即係有野可以做囉
冇人留意還冇 係宣傳就係宣傳
宣傳唔會冇左演員就完全冇野做囉
咁你覺得比唔到咪駁下其他point囉

但真係咁有用你估下點解冇人學你咁講咁做囉
啫係做一堆野為左令閣下覺得佢有做野?
oppenheimer做撚晒首映
演員出9晒來pomo喎
nolan
或者掉轉問,你見Barbie 有幾多個宣傳無演員參與?
佢專登提早兩個鐘宣布罷工前趕都要做埋咪知呢D首映演員宣傳有冇用
有冇用唔係討論點
有冇宣傳先係
照你講法 基本上演員主導哂所有宣傳活動
我就唔同意了
你咪慢慢唔同意
幾大片商因為演員做唔到宣傳一套又一套延期你估下佢地同意你定我囉
都叫你咁撚多橋做到去買橋比佢地囉
你將套已經駛9左億5宣傳費(套戲成本1億)
咩9演員出9晒來全世界媒體pomo
比9套無9晒演員 pomo blue beetle
仲point咩9呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞