[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
開就會開到嘅 開唔到好柒 始終都第一套 不過可能delay下姐
老實講同期我揀睇Gridman Universe
怕一唔蝕大錢又reboot
CEO 自己執導點都會開到但宜家大罷工delay 都幾乎肯定
原來 Amy Adams 今年已經 49歲
BB 應該唔會蝕得多掛
之後仲玩唔玩到落去應該要睇 頭幾套dcu嘅成績
其實只要唔好一蝕/賺唔夠就reboot 就估計打個和係冇問題
Zachary Levi Is Still Mad People Didn't Like Shazam 2
"I think there are people who genuinely, unfortunately, want to destroy certain projects."

佢真係最無資格講嘢,成套嘢最屎戲就係佢,每一場都做到弱智咁
好難講嘅
可能係導演/劇本要佢咁演
好多時開口d對白都低智過未變身
諗返水行俠個角色俾人撚得最勁又屈屌魚又飲醉瞓水氹
明明個人電影翻身成功

DC世界地圖製作中
屌魚真係低級趣味
賤巾style係咁呢度有幾條柒頭好期待架
鬼才導演

唔搞死前朝啲角色 唔係點樣大條道理reboot
笑superman屙屎 笑aquaman屌魚 笑batman垃圾
條撚樣仲好意思話superman似佢收皮啦 我就真係未見過有邊個系列既superman係會戀童講咸gag屎尿屁
倒果為因
你係logic唔得定被害妄想

而且 Shazam 2 同 the Flash 都有 WW
點樣搞死呢?
有同冇WW 關搞唔搞死咩事
條友都9唔搭8 依家講緊賤巾搞柒d角色
Peacemaker 笑=James Gunn 笑

套劇任何角色讚唔代表James Gunn 讚

但Zack Snyder 公開笑Batman fans no kill rule就無問題

https://www.reddit.com/r/DC_Cinematic/comments/seyntg/discussion_i_had_never_seen_the_whole_youre_livin
出過咁多套batman 電影 其實有幾多套真係做得到no kill
The batman 已經係
仲有冇其他
the batman 臨尾差d破戒 打完腎上腺素之後狂打條友 係被人拉返開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞