[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
所以你講到做到咩宣傳未
你要唔係無乜唔撚係叫佢提早係咩?
你要唔係無乜唔撚係叫佢提早係咩?
屌你老母柒到去捉字蚤

煩撚過新生趣
咪講左d你認為成效低嘅方法/活動
所以唔係做唔到囉
我幾時要佢 唔係無乜
形容/描述無乜 等於我想要佢有
啫係WB白做都要做宣傳
你講出黎有冇笑到其實我就真係笑緊
講又係你哋講先
柒左又話捉字蚤
事實係你自己太井底睇唔到佢堆宣傳
你柒撚夠未就真
屌WB咪屌WB囉呢期D戲冇宣傳都有得屌
佢Meg 2仲有三日上啦大陸之外又好多宣傳咩
你都智撚障,成效低做左衰過無做
咁都叫屌
Meg 2 我喺度理嚟做咩
佢可能未知wb 今年重點電影係邊套
the flash 宣傳咪唔係呢個玩法
大洗特洗
Barbie遲一個月上一樣仆街啦一堆宣傳唔可以做啦
WB撞正罷工兩套但期太趕要焗上個兩套D宣傳全部死撚哂啦
一樣做到,因為Margot Robbie同時係製片人
Robbie姐多數照計跟罷工依家佢都跟緊
Barbie日本首映都取消埋
因為日本票房wfc 姐

不過wb 真係執到寶

小心啲玩分分鐘係toy story 級玩具電影ip

好彩唔係Sony 時期諗住拍嗰套肥Barbie

WB 快啲簽起Greta Gerwig佢
Blue Beetle 原本就係拍黎係 Max 播
即係開拍時已經預左係零票房
係Gunn拍板改為上埋院線

零宣傳費既話點都唔會蝕
直接賺多筆院線錢
之不過幾多就... 要睇成品先知

Barbie 就係口碑係不斷咁上

21年james Gunn 做咗ceo喇?
之前已經有人同佢講過話blue beetle轉上戲院完全唔關賤巾事 估唔到條友柒完一次唔夠又再柒過巾粉就係咁既質素
你真係好柒 又奶賤根屎眼都講左話唔關佢事 拍咩板
有人解得通咩係 bue beetle is first DCU character but not first DCU movie 未 ?
Amanda Waller 同peacemaker呢?
上面有人解釋左啦
你唔接受都無辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞