[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
睇Twitter facebook 啲post 都係差唔多
歸根都係華納垃圾
係度度講dc既地方都係會變咗賤巾snyder fans互屌既戰場相信去到2025dcu都一樣會咁
藍甲蟲真係好垃圾
上面講得啱
賣親情又悶又老土
個family又唔討好
特別係個肥閪

Cg的確ok
但係戰鬥一啲都唔爽快
好多時間都係唔識控制套甲
又玩啲垃圾左膠不殺主義
敵人招招攞你命但你下下放生人
殺到埋身淨係一味唔想打唔想打
睇到個人好忟
同女主角冇感情發展就一齊咗

呢套垃圾100%可以肯定俾占士根收皮
漫畫lex 打撚到Batman 四肢骨折wo
無人會理你連啲根粉都唔睇,唔撐dcu 第一人
藍甲蟲個角色本身有potential
可惜導演能力太差
浪費左一個角色

首先啲背景設定係講出黎
唔係演出黎
相比Ironman入面
Stark industries 既戰爭黑暗面係主角親身體驗
呢度就只係一堆人9up 講出黎

第二同樓上所講一樣
主角天真過天真嬌
犯左mcu Spiderman 一樣既錯誤
主角弱智無成長令人討厭
No kills code 老爺一個就夠

第三阿妹做唔到一個好sidekick
尚氣個肥妹討喜好多

正面既係男女主角樣貌唔錯
阿婆同機械佬幾搶戲
入面拉丁元素都幾足
第一個彩蛋還可以

Family 主題超英入面 Shazam 收左皮
GOTG 完結,Antman 仆直
有啲發展空間既

以HBO budget 算不過不失
基本都係導演失誤
換個導演會發揮更好
唔使出director cut

JG 選擇只保留角色同Booster Gold連動
睇完都明點解
咩鳩no kills code Batman 一個就夠痴撚線
唔好no kill 到好似cw flash 咁左膠我覺得ok嘅
殺過幾件
都改變唔到cw flash 左膠㗎喎
神速跑去壞人面前 打嘴炮 唔係直接上手扣/打低對面
我想問殺過邊幾位
你block柒左個傻西啦
2023啦屌黎都嘥氣
藍甲蟲係根哥嚟之前已經拍好,
根哥之後會拍套勁過dark knight既新超人收曬班反根皮
https://collider.com/rebel-moon-zack-snyder-directors-cut-comments/
Z大導又進化
未release先講定有Director Cut
Dc 討論區又要拎唔關事嘅戲黎講真係慘
好心你地咁憎Zack Snyder 咁撐占根就傾blue beetle 喇
又話人廢,傾黎傾去都係傾佢嘅野
只許教徒屌James Gunn,不許根粉屌Zack Snyder
你要屌咪去第2個po 或者開新po屌
rebel moon關dc咩事?
之前呢度有條友笑Gotg 3 預售低你去左邊
關我咩事
你自己可以出聲㗎
日日得閒mon po咩

只要老麥唔尷尬,尷尬嘅就係DC
柒到
Batman Legends
隔離Marvel Po真係討論新消息, 呢度日日鬧交
唔鬧交一年都推唔到一個post

老麥

我開始思疑老麥其實只係想出Batman,但dc 迫佢出其他角色
電影呢排罷工,無咩料流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞