[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
事實係有billboard 有買
導演一個做訪問有做
關咩事啫
係真係無興趣呀
你估人人係休斯咩
佢覺得1.2億budget 洗千幾萬去買trailer 播一次係good idea
你問sony華納marvel囉
仲咩9將套10月5號上kraven the hunter
延9到下年暑假囉
如10月前未罷完工
marvels,dune 2,水行俠2全9部下年先上
除左動畫我都係第一次聽宣傳冇演員都做到好多
不過諗諗下動畫撞正罷工宣傳都死配音都係演員工會
啫係出有配音都未必得
The flash the flash d訪問大部分都係導演做
唔洗多 1間airbnb 粉紅屋就已經係了
呢個咁算唔算反面教材冇演員宣傳會點死
呢套宣唔宣傳都死架啦
唔宣傳咪蝕少D
咁就係budget問題唔係演員罷工問題
咁講開又開講
WB同一個暑假可以出到一單柒到貼地同一單超級成功既營銷都算代表作
咁呢樣係wbd 嘅決策囉
但係唔等於冇演員就做唔到宣傳
sony Spider-Man: Across the Spider-Verse
Hailee Steinfeld出來pomo成個月啦
決策就係唔撚得囉
咁你仲吹咩9姐
所以咪即係有野可以做囉
成日想搬龍門
演員宣傳當量化到 係100分宣傳手法
唔等於冇左個100分招數就無哂其他野做
只係佢選擇做好少
所以我就話無乜宣傳 就係咁簡單
而我相信就算唔罷工都唔會有正常宣傳
今年分分鐘打低Disney 做studio 冠軍
所以無乜宣傳係wbd 自己揀
演員罷工只係影響一部份
其他分分鐘得10分都冇咁做唔做好
講黎講去你咪又係講埋d屎橋死都要話"有"方法
咁實"有"架點會冇啫
wb非戰之罪啦
戲唔係差宣傳唔見得駛好多
分別係上戲院定直上steam姐
就算Barbie本身演員重要性相對唔高同已經做左一堆好似用粉紅色黎做代表咁宣傳
Robbie姐都出到幾十個訪問行去唔同地方首映好有心機都換BarbieD衫
佢地睇黎好後悔冇一早睇到閣下D理論睇到一早喺屋企抖下唔撚好
因為演員合約包埋訪問宣傳,所以點會唔關?
你同老人K 話冇嘛 關我咩事
年尾sony marvel 華納延期電影自己揀
演員罷工只係影響一部份
所以唔關事
要幾on9先打得出on9文
閱讀理解之鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞