[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
你地咪繼續屌佢9up影響形象
我無反對架喎
我只係唔會屌錯人「此銀無銀」

不過唔加入屌埋一份就會俾你地歸類為維護之嘛
究竟係咩原因復活一個角色
個故事係咪當重寫
Big 2復活角色唔需要原因
唔講咁多,占根好波
Sorry Henry 你年紀太大啦 我想拍後生d既superman
幾個月後: 我都唔係拍young superman

再一次證明賤巾係9up佬
一開波段bgm好撚perfect
佢咪一早話過同超人係David Corenswet同年紀.....
都成30 young乜春啫.....
咁佢就咪撚講咩earlier part of superman啦
擺到明咩Henry 歲數唔岩係藉口黎啦
你駛唔駛我提下你上兩套超人電影設定個年紀幾大大
係咪話個兩套就唔係earlier part先
屌明明N52一堆人屌撚緊堆友年紀SET細左
家陣同你SET番三十到咪就係以前咁
又係到屌
Henry superman咪又係earlier part 佢出道咪又係得兩年
出道幾年關年紀咩事
MOS直情話佢33歲
Reeves個版18歲揾到Fortress of Solitude 12年後先做記者
咁30歲做超人係咪啱過40歲
賤巾話要拍earlier part of superman嘛henry都係earlier part緊架 佢正正經經咁話要reboot仲好啦 講埋一大堆藉口
佢要拍30歲超人
用一個30歲演員唔用40歲個個=藉口
都真係屈機
佢自己話要拍早期superman 所以就唔用Henry 但henry超都仲係早期緊 姐係佢唔用Henry 既原因係藉口囉 咁點解你唔一開始話要reboot呢你答唔答到我海王日後係新人做 定係jason做返?條友講野曖曖昧昧咁 咁咪引人屌佢囉 你可以話我盲反 我的確係鬼叫賤巾咁撚黑人憎
嫌Henry 貴
或者無擦佢鞋啫
講演員年紀關佢本身劇情去到點咩事盲反都盲ON9過人
所以拍30歲超人用30啱唔啱過40
依家又唔係拍番30頭
唔用個40年紀都會係藉口
佢要話接住拍中年超人生仔結婚好似新套BATMAN
咁用年紀黎講你話係藉口你屌鳩佢我由你
屌你佢明明一早講撚過話咩唔拍起源直接拍做報紙佬喇甚至第度講埋話同演員同年紀喇
睇到佢話唔係young superman如獲至寶結果就柒到出煙
除非你話MOS個設定33演員年紀30既超人係young囉
而且我都好奇唔拍young superman有咩咁大反應
young superman拍戲我第一時間諗到Tom Welling個版本既啫
超人拍真人又有幾可young過拍親都好似SET到29,30歲
Robert pattison都成30幾歲咪又係做緊younger batman 所以演員年紀唔岩根本係藉口
我冇話唔比你屌啊
不過邏輯統一D好喎你
你屌Robert pattison老30幾做廿幾(佢套野原型係year one當係先)既老
咁40歲做30歲超人你屌埋喎記住
Smallville幾好睇 CW劇黎講我覺得好睇過Flash同Arrow
其實reboot咪reboot 係要簡單複雜化又咩earlier part 所以唔搵Henry 又not young batman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞