[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
打錯,superman
earlier part & young superman

earlier part & not young (30+) superman

佢依家咪最多同你話係類似番下邊
你不如捉字虱佢話佢吹要拍出道後幾年唔算係earlier part
應該要SET年紀大D用番henry仲合埋
咁反仲有道理喎
你都唔明大家屌咩是但喇

占根呼吸你地都屌架啦
嗯,係
我覺得個bgm九唔搭八
同埋本身係zack +Andy fans
咁去整人地作品,對Andy 有D唔尊重

Age my ass
你啱,唔cast 40歲Superman 代表以後唔俾用40歲以上演員做其他角色
剛剛睇完籃甲蟲 係一部合格以上嘅英雄起源作品

主角係二線角色 如果係係DCEU/DCU一線角色大成功後上 又或者20年前上 會係一部幾好作品 但呢個時間拍 完全係浪費資源 一定蝕

奇怪呢套嘅CG仲好過flash
Flash啲錢使咗去邊
應該用晒喺reshoots度,係咁改嚟改去
Shoot條鳩咩
Reshoot親嘅都無好嘢
aquaman 2 睇怕都係咁
賤巾同wb前朝問題拍三個ending 真係癡撚線 賤巾仲要改拍一個垃圾ending
籃甲蟲連呢度嘅討論度都咁低 似乎DC fans都唔想睇
dceu 時代產物
拉入dcu 個plan 又係模糊
冷門角色
感覺上完全miss左都冇乜問題
客觀講句 依家dc呢個brand已經極臭朵 fans之間又割裂 dcu plan唔清唔楚 極其含糊 而作為dc studio 既兩位ceo似乎完全無諗住做咩pr move黎改變brand既image 由得佢繼續咁臭 由得fans日日嘈 仲成日係twitter 同人開戰就算dcu兩年後先正式開始 都唔會改變到佢個brand 已經爛成咁 唔係套戲極度好睇優秀都好難引到人入場
DC總經理口中的"DCU第一個角色"北美開幕低於沙贊2和猛禽小隊, 純週五和海外三天周末低於神力女超人1984, 成為DC有宇宙以來非疫情間北美最低票房開幕成績
好痴線 套套蝕邊有錢繼續拍
Barbie幫手填
填完都唔敢再拍DC啦
覺得新超人開唔成
慢慢Ff
你都慢慢ff開得成
橫掂你ff慣自己係業主主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞