[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike

Despite Gal Gadot's recent comments that a third Wonder Woman movie was coming under James Gunn and Peter Safran's re-vamped DCU, Variety reports today that that's not the case after all.

撚狗
就在上週三,蓋兒加朵(Gal Gadot)才親口透露,自己仍會繼續主演《神力女超人》(Wonder Woman)第三集,不會像「超人」亨利卡維爾(Henry Cavill)、「蝙蝠俠」班艾佛列克(Ben Affleck)那樣退出 DC 宇宙,然而事隔一週,情勢似乎卻出現逆傳,《綜藝》(Variety)今獨家爆料,加朵和 DC 影業現任總裁-詹姆士岡恩(James Gunn)雙方私下其實都還沒做出承諾。
Gal識玩
同牙亨個case一樣呢頭講完話回歸 轉頭賤巾就話reboot
Dc啲資訊一定要咁混亂同令處境咁尷尬
高層問題賤巾真係完全0 pr skills
其實歸根究底係James Gunn 揀咗個啲戲未上晒嘅時間講reboot
又驚影響之後幾套票房,又想攬番自己嘅老婆同peacemaker
搞到soft reboot 又唔係hard reboot 又唔係
曖曖昧昧咁

又咩blue beetle 係first dcu character superman 係dcu first film
點解唔可以係Gal個邊自己放料問題
佢comic book篇訪問喺到講話自己未知邊個做新超人
呢篇野幾時做本身就一個問題
https://comicbook.com/movies/news/gal-gadot-wonder-woman-3-james-gunn-peter-safran-dc-films/
"I saw that they were testing, doing different screen tests, but I don't know who got it, but it seemed like everyone was super legit and talented and, like, great,"
然後佢自己6月中出過篇咁既訪問變相宣布唔做WW
https://www.gamesradar.com/gal-gadot-feels-empowered-to-focus-on-other-stories-after-scrapped-wonder-woman-3/
公布選角就6月尾事
你咁睇話佢借舊採訪消息好似仲撚啱喎

Ben都係咁
是但喇,肯定唔係James 錯
是鳩旦啦,亂撚到咁

超人又出一堆角色

Batman 搵閃電俠導演拍,仲要一來the brave and the bold

加油
總之一定關事啦下話你咁意思
好簡單啫依家
一堆採訪個D依家罷工係做唔到全部放出黎都係舊野野
如果呢堆係佢之前話唔做WW之前做落
咪啫係佢炒舊料
反正依家兩邊都唔點出到聲最好時機黎
這是DC
真 個入門門檻高到咁 搵鬼睇咩 收檔算啦dcu
the flash overall 唔差,但啲action scene 差撚到癲

而且佢add 果joss league batman 笑話令人好懷疑個導演明唔明batman 呢個角色

然後仲要一來玩damian
調返轉吧

我諗住 James Gunn 正式回應先comment
結果佢一路都無正式comfirm過

咁其實可能係 Gal 自己會錯意
JG 一早講過希望JL成員以其他方式繼續合作
好似 Ben 就導演 (不過 Ben turndown)
JG 同 Gal 講可以繼續合作
Gal 就直線地諗一定係做WW...

退一萬步...
假設,如果,當真係JG改
So...?
Planning 階段換演員係電影常態

之前傳Gal鬧到拆天
佢從善如流改又鬧
JG做甚麼(甚至咩都無做)都錯
一間公司咁撚混亂 CEO當然有錯
條友著名巾粉黎
其實一路得Gal一個訪問
無人 formal 回應過
亂啲咩請問?

睇得多小道消息咪覺得亂...
我真係冇意欲睇
係大超入面塞隊唔知乜春野入去
由炒左henry開始就無諗過睇 我淨係期待睇賤巾同dcu點收皮
DC唯一信仰 - Gunn嫂universe
沒有根嫂我是不會看的
同一個抄人format 去到第三次 你都可以視而不見

ben henry and now gal

繼續小道消息 開拍到超人再到我講
第一次就話人誤會啫
第三次啦
不如入mcu算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞