[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
你唔想睇dcu想睇zack snyder野可以去睇rebel moon 㗎
都未上點睇
睇army of dead
Robert pattinson 一開始個個唔中意依家人氣屌打ben affleck
嗰套垃圾我仲未完整睇過一次
參考下好似Earth-51個D
你認為佢仲在生係合蝙蝠俠角色邏輯?
有齊證據有齊導演講野你都ff佢由頭到尾完全支持zack snyder就知你ff到當曬事實

Joss 版jl superman 唔計

飛走zack snyder 俾導演pitch superman 唔計

最後一個表態支持zsjl 唔計
Zsjl某個timeline/夢境仲合作埋㗎佢地
又黎你個人咁撚二元既 中意joss版超人就等於佢唔支持zack snyder上次貼左個訪問比你睇佢點支持zack snyder你又當睇唔到 同zack一齊宣布zsjl又當睇唔到 係啦係啦 全部我ffhenry本人講既野就唔計
你次次一駁唔到就轉移視線

講賤巾惡趣味-> 拎zack snyder出嚟講
講henry支持zack snyder -> 話人ff
講ben人氣高 -> 拎pattison出嚟講

咁反而仲合埋少少啊比耶穌超人打救左咪放下仇恨囉邏輯通架
只係呢條友一黎開殺戒第一個唔係隊死JOKER難明D啫
不過可能揾唔到啦
始終弱智到連超人有冇老母都唔查下先
首先你要承認Henry 比起Zack Snyder Superman 更中意joss 版Superman
都未出可以點熱法
唔係年底咩?
咁又點?咁就代表佢想踢走zack?on9仔
人哋都講到明會想繼續拍zack 既jl2 3 但你就係到ff人想踢走佢
殺得好睇咪得囉
占根一定拍唔到先
出Superman 續集唔預Zack Snyder 唔叫踢走叫咩?
可能因為太想中出佢條女Lois ?
出jl續集想繼續做zack superman叫做想踢走?
好地地點查到 superman 身世?
至於隊唔隊死joker 可能根本就唔夠joker玩
殺人都係為左救老母 唔等於要個個都殺
係,因為pitch Superman 果時jl 已經唔再有Zack Snyder 唔會有佢jl23 ,你可以講Henry 自己見到出Zsjl 改變立場

但望住wb 踢走Zack Snyder 之後佢果d行為言論叫支持zs 你就明顯係唔理事實自己ff
咁呢條友又點捉到超人老母呢

其實某種角度佢成個角色邏輯好自洽架
一條中年廢柴唔夠變態殺人犯玩收皮
過十幾年比人水去同件超人類打之前仲要唔起佢底先
然後又好撚感性一野就覺得佢有人性放過人
一個中年燥狂弱智人設出撚哂黎啦
你唔好同我講佢係BATMAN囉不過
你地鐘意J就自便
設定入面Joker副牙係robin死左之後Batman 打爆佢架
唔夠玩
踢走Zack Snyder 之後佢果d行為言論叫支持zs 你就明顯係唔理事實自己ff

出到聲話會想繼續做佢既superman原來係我自己ff睇嚟你智商堅係無150 精彩
你鳩up前自己睇下聲稱出聲段片年份係咩先啦

https://youtu.be/fXGsuFKRFRQ

你搵唔搵到2017-2019年佢為Zsjl 出過咩聲?
https://youtu.be/nWeqOTN6Dp0

On9 YouTube copy 廣告link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞