[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
代表左條撚樣d惡趣味 除左pattison外 個個batman都有殺過人 笑班友雙重標準有咩問題?
咁有無殺人

No kill No gun pattinson the batman 呢邊表現得最好,戲入面甚至叫gordon收埋把槍
我冇話佢有呀 講緊佢意識上衝破過no kill姐
仲有邊幾套係表現到no kill?純粹問下
Bale都用過飛機殺人
首先我以前都有話過zack snyder有好多白卡idea superman戴綠帽同你講既呢樣都係其中一樣我唔滿意佢既野 你唔好當我係佢死忠先 其次我依家係屌緊賤巾個人惡趣味 就算你搬zack snyder d野出嚟都係改變唔到你依家就好似見人屌親中國乜乜乜就搬美國出黎話乜乜乜果班廢老一樣駁唔到就轉換視線
代表佢守到code 唔洗好似flash 個Batman 咁退休

Fox套Gotham 都唔殺人

Titans 直程話Batman過曬火 要被阻止
所以一個以佢堆白卡idea 創造出嚟既dceu 完結根本無咩需要可惜,更加無話搞唔搞死。

唔好意思,我真係欣賞唔到一個主宇宙batman 揸住支ak掃射
keaton 退休唔係因為已經消滅完罪惡咩?
關守code事?

套gotham 唔係劇集嚟咩
Deleted sence 講因為佢喺小朋友面前殺左個老豆先後悔到唔做batman

劇集唔計?
Gotham Batman都未出場…..
https://youtu.be/NpA_WARItyg

Burce wayne 應承唔代表batman
你都痴得幾暈巡
Harvey Dent 開頭夠話要打擊罪惡
將Bruce wayne 同Harvey Dent比較就正常人啦

好彩dceu batman 無生Damian Wayne

如果唔係,就會睇到batman教Damian 殺人
deleted 咁鬼知咩

冇話唔計 原本講緊電影
你想講埋劇集都得㗎

gotham batman 唔係得最尾現下身咋咩
同埋個no kill code 喺好多作品都守唔到啦
咁在意有冇kill 有咩謂
殺得合理就ok了
同意殺得合理至少睇落去會順眼少少
好似Nolan 咁講明 i wont kill u but i wont save you

但依家係dceu明顯殺得唔合理

佢行為根本係Punisher 咁樣直接主動開火
講過好多次 明白商業角度黎講需要reboot 但處理方法可以更好 賤巾, peter同wb就用左一個最差最駁屌既方法黎完結 不過你應該都當睇唔到 仲會話係我自己ff

題外話 如果你接受唔到殺人既batman 咁dark knight returns既batman係咪就唔係batman? 再講拎槍掃射果個係末世既batman 主時間線既batman都係唔用槍 只係會殺人姐
咁keaton殺得合唔合理?而且bale唔只淨係殺左ra’s喎 之前已經炸左人間屋 殺左Harvey dent 一堆卒仔 呢啲你又當睇唔到?你話batfleck係punisher 其實keaton仲似 佢殺人前仲會笑
兩個都第一次做ceo 處理方法當然可以更好,

呢個用人地把槍掃叫唔叫掃?定唔係主時間線?
https://youtu.be/rRlfzy7Rxdo
Keaton當然殺得唔合理
flash deleted sence有講佢退休前意識到自己過曬火

佢係殺撚曬條timeline 所有反派先至有安全gotham
Keaton 笑住咁殺人添

Ben 係取材the dark knight returns 個個暴力版
https://youtu.be/hn_FMsoTkGY
Dceu 叫唔合理Keaton 咁樣笑住炸鳩人叫合理
原來第一次做ceo所以處理得唔好就唔可以屌李家超都第一次做特首添咁明知做得唔好係咪應該做d野補鑊?賤巾有冇?無 淨係日日上twitter 9up 唔做形象工程 淨係同人開戰 講大話 乜撚野ceo黎?

Dark knight returns 都用過槍係咪又唔係batman arkham trilogy batman直頭用batmobile 周街掃射 係咪又唔係batman佢又唔係自己黎把槍出嚟 呢個counter move黎
咁你屌batfleck 殺人做乜?個個都殺過人 針住ben殺人呢點係做乜9?
殺人就未必係問題既老實
但點解BATMAN開殺戒呢條友會仲在生可唔可以解下畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞