[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
啊根總連佢兩三成功力都唔知有冇啦下下講賓州玩屎
隻野好似騎燈籠咁
粟米甲真係好型
講故事技巧夠好就得
講笑話只係係bonus
James Wan一定唔會失手 前題係華納無太多嘅插手
插左啦又del amber戲份 又加keaton batman又改返做ben 依家又del走埋
《蝙蝠女孩》導演雙人組 阿迪爾艾爾阿比(Adil El Arbi)、畢拉爾法拉(Bilall Fallah,下圖)最近帶著即將問世的戰爭電影《Rebel》接受 Insider 訪問,顯然對這個傷害依然耿耿於懷。他們坦言,這是他們職業生涯裡最大的失望:「到現在還是有種工作沒做完的感覺。」

「我們沒能讓全世界的觀眾見到《蝙蝠女孩》並讓大家自己評斷自己喜不喜歡,」阿迪爾說,觀眾才是他們最後的老闆:「這些東西好不好、該不該被看到,應該由觀眾來決定。」

淨係劇照套suit已經無期望...
https://www.youtube.com/watch?v=FV3bqvOHRQo&ab_channel=DC
條trailer幾好啊冇乜問題,點解試映又話好差
粟米甲都要晾
竟然會有咁多呀媽戲份
係咪拎嚟食返amber heard 原本d戲份
Gag位似係占根後加
正常 無驚喜 無期望 可能反而仲好

荷里活片嘅trailer 不嬲會剪得正
Hell Yeah
細barry cut scene對住超女成個痴漢咁,沉咗船
https://www.youtube.com/watch?v=BNgrIHrG8Wk
唔錯,夠痴線
其實呢幕令佢更有動機要改變時間
大部份都cut得幾啱
重覆笑位果d
Fables : DC我屌你老母
食花生等睇戲
個人覺得trailer 好怪
好似大家都勁直白講自己
勁左 我要黎做乜
另一邊好直接 我地要阻止佢 唔係個世界玩完

唉呀
實俾人話啦唔用劍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞