[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
播trailer關演員合約咩事?
師兄陰陽眼睇到d 唔存在嘅文字?
Flsah至少宣傳用左億2邊度少
咪撚ff 播trailer 有用 flash 一早大收
冇用都要做啦
總佢佢睇到有做野最重要唔理性價比點
真係極on9
用盡咪 1:1
billboard 唔撚洗錢?戲院貼其他片上trailer 又唔撚洗錢?

上nba
整玩具
YouTube 廣告

諗撚埋d 屎橋,跟佢做真係嫌套戲唔蝕得夠多錢
我覺得話成億吹水囉
演員唔多出來pomo,都係導演出來吹
em都係last首映先現身
所以有9駛到億咩
冇人講過有用喎
只係講緊除咗演員宣傳外 係仲有野可以做宣傳
太多試映 場場都免費 過千萬
買nba廣告 千幾萬
買 Super Bowl廣告 過千萬

加埋正常野兩億唔算多
superbowl個廣告都7M
認真比起個D廣告又盛
演員除左一D真係大粒個D好多時片酬都包埋反而係平靚正宣傳手段黎
俾啲例子啦,淨係識屌,話俾wb 聽有咩平靚正宣傳方法
所以無乜宣傳呢個statement 有咩大問題
你係咪唔知道而家wbd 有一套衝擊緊年冠嘅大電影上緊?

你叫佢去提早兩個幾星期走去用額外錢宣傳一套差唔多肯定回唔到本嘅電影搶套必賺既focus?
俾個statement 又叫做屌?
簡達表達都可以引到起鋼
邊一句叫佢提早呢請問?
其實講所謂statement 前可以先用下個腦

俾人屌唔係無原因
你話唔夠宣傳,
依家大搞宣傳唔叫提早叫咩?
言下之意你係咪見到blue beetle有正常宣傳
Wbd 到2023年7月31日為止重點宣傳
2023 年7月21日上既barbie
而唔係2023年8月18日上blue beetle
我見唔到問題,你講下問題係咩?
一早講到口臭演員唔得就做唔到好多宣傳啦
係咪又要講番你D宣傳手段啊PR大師
係有 time square billboard 已買
話無乜=要提早
你依家知你講野幾撚on9啦
留意返一開頭老人K師兄係講做唔到宣傳
唔係做唔到 好多宣傳
係呀 今日先學識無乜=要提早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞