[DC綜合#23] SDCC 2023, Blue Beetle

948 回覆
2 Like 1 Dislike
無限輪迴

Rock 夾Henry 上 wb 拎客串許可

Henry 公布回歸+ 會有mos續集project(無合約)

On9仔們信到十足

Rock 套戲失敗 成個dceu 收皮

James gunn 接管整dcu, dcu 電影有superman 但新cast

On9仔屌james gunn 踢走henry
所以你分清楚WB同DC Studios未
blame the victim

有咩證據係wb 叫佢宣布有mos 續集?
咁依家Gal 呢轉係咪dc studio 可以解決到呀?
你漏撚左中間wb叫Henry 宣布回歸

演員出fake news扮自己有project 跟身好出奇?
Fake你老母咩
你漏撚左成段野係Henry 自己講
駁唔到就提老母

都係果句 一係公開合約一係就係佢9up
已解決.甚至唔需要ceo出手.
按你邏輯咁係咪幾乎所有流言佢都要"官方"澄清一次
你鐘意話係咪係囉我都冇你地咁好氣
After being told by the studio to announce my return back in October, prior to their hire, this news isn’t the easiest, but that’s life. The changing of the guard is something that happens. I respect that. James and Peter have a universe to build. I wish them and all involved with the new universe the best of luck, and the happiest of fortunes.”

你意思係話佢係ig呢段嘢係自己9up? 你真係咁諗既話 你個人思想好有問題
同你嘈過咁多次都知你咩料啦唔屌你老母唔通同你小組討論
合約呢?成個月連一張約都簽唔到?

可能wb叫佢宣布客串black adam
自己加多兩句mos 續集
唔係流言嚟喎
係演員當事人同埋涉及到 2位ceo嘅對話
唔係娛報作果d新聞
Ok 以後每次提老母=唔識答發脾氣
求其啦
Dc宇宙都死撚硬
等睇年尾套aquaman仆埋
依家咪搞掂曬囉
依家個事實咪就係從來wb同Henry 係得口頭承諾 無簽合約但又叫佢ig官宣回歸囉
下面答撚左你啦盲炳 係想屌你個on9仔咋
jason momoa
FF 到有口頭承諾,唔講我以為你睇住佢地傾

Btw 40歲人拍咁撚多套戲都唔知口頭承諾無咩效力就抵俾人撚啦
最慘果個一定佢james wan 套野本身好地地 點知amber heard搞單咁既野要改劇本 撞正wb兩次改朝換代 本身拍左keaton scene又要轉做ben 依家直頭del埋 套野係咁比人改到七彩 評價話仲爛過ww84 岩岩仲要做到入埋醫院
做乜撚姐你 人哋ig段野咪講左係wb宣布叫佢回歸囉你講咁多野都係想講你覺得佢係9up姐 你係要咁諗既話無辦法
Btw你都咁大個人啦都仲講得出話自己iq150呢啲咁on9既野就抵你比人屌啦
dceu 淨低嘅無一幸免
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞